Wii News Channel not working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by indiraider, Apr 8, 2007.

  1. indiraider
    OP

    indiraider Advanced Member

    Newcomer
    52
    1
    May 22, 2006
    Hey I just installed my wiikey. I heard about the issues people were getting with the connect 24 so I turned it off when i did my install. I was just messing around with my channels, turned connect 24 on, and I found that the weather updates. But the news channel claims that it is downloading the news but gives me a message "Unable to download the latest information" WTF ??! Is the nintendo server down?? Or do I need to do that connect 24 fix? Everyone votes, Internet channel, and forecast channel all work except the news channel. Is anyone else having this problem?
     
  2. brian007

    brian007 Member

    Newcomer
    14
    0
    Jun 17, 2006
    United States
    Turn on Standby in the WiiConnect24 option. It should fix the problem.
     
  3. indiraider
    OP

    indiraider Advanced Member

    Newcomer
    52
    1
    May 22, 2006
    all ready have it on
     
  4. htoxad

    htoxad GBAtemp Regular

    Member
    182
    0
    Jan 10, 2005
    United States
    Not sure if it would do anything but you couldn't delete the News Channel and redownload from the Shop Channel?
     
  5. indiraider
    OP

    indiraider Advanced Member

    Newcomer
    52
    1
    May 22, 2006
    I just found out the problem, I'm posting it because it could help people who are have the same problem and are searching the boards.

    My problem was the wrong date and time. I didn't bother to fix the time after I put the battery back in. It's weird because everything works with the wrong date except the news channel. It was probably an oversight by nintendo not to put a time and date updater written in the firmware. I mean come on! it isnt that hard to dl like 4k of information from time.gov. Well, maybe in the next firmware they will implement automatic synchronization.
     
  6. Presto

    Presto GBAtemp Regular

    Member
    220
    0
    Feb 19, 2007
    United States
    Ft Worth, texas
    mine did the same thing i fixed the date and time and it still gave me crap so i formatted the wiis memory and that worked