Wii-NDS link in WarioWare D.I.Y.

Discussion in 'M3 Adapter' started by temp4746, Apr 21, 2010.

Apr 21, 2010
  1. temp4746
    OP

    Newcomer temp4746 Advanced Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    84
    Country:
    Israel
    I am wondering if Wii-NDS linking in WarioWare D.I.Y. with D.I.Y. Showcase works?
    It's quite sad that they aren't bothering to fix Wii-NDS linking completely (It only worked in some games for me), or maybe they just can't?
     
  2. ismaelWii

    Member ismaelWii GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    104
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    it works for me, but when i send a game from the Wii to the DS, the DS freezes.
     
  3. temp4746
    OP

    Newcomer temp4746 Advanced Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    84
    Country:
    Israel
    Only working in one direction isn't very useful [​IMG]
     
  4. gameguy95

    Banned gameguy95 Needs More Furries!

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Location:
    Furrytown
    Country:
    United States
    i did not know it worked in either direction on these shitty M3s
     
  5. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    If the M3 supposedly bricked your DS, why the hell are you still posting here. Your unthoughtful, bad mouthed, stupid comments are getting old.
     
  6. RchUncleSkeleton

    Member RchUncleSkeleton Skeletron 9000

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    1,131
    Location:
    California, USA
    Country:
    United States
    he probably bought a clone or didn't know what the heck he was doing.
     
  7. gameguy95

    Banned gameguy95 Needs More Furries!

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1,119
    Location:
    Furrytown
    Country:
    United States
    M3i zero =/= clone
     
  8. RchUncleSkeleton

    Member RchUncleSkeleton Skeletron 9000

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    1,131
    Location:
    California, USA
    Country:
    United States
    Ummmm how exactly is the M3i Zero a clone now?
     
  9. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,881
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    "=/=" means "does not equal".

    So basically he is saying "M3i Zero is not a clone".
     
  10. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Because you're comments are very annoying and just completely out of place. It seems as if you're just posting to get your post count up and the trolling is only a bonus.

    As for the M3i Zero =/= clone, that's true. But UncleSkeleton was saying that maybe it looked like a M3i Zero to you, but actually wasn't.
     

Share This Page