Wii mote wont sync

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Leussink, Sep 4, 2010.

Sep 4, 2010

Wii mote wont sync by Leussink at 10:19 PM (935 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Hello,

    I got a wii with 4,2.
    Bootmii was installed on it and wenn bootmii loads it goes to wiiflow.
    Today i go to a friend and used my wii motes.
    Now i cant sync my motes.
    I try to go to the homebrewchannel but it wont load.
    I try to load a dol with bootmii wont work.
    In wii flow i cant go to the system menu because my wii motes wont load.

    What should i do????

    Helps a nand restore?
     
  2. mike333

    Member mike333 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    Poland
    Do You tried wiimote synchronization method described in wii manual?
     
  3. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Yes i tried to hit both 2 red buttons the same time
     
  4. mike333

    Member mike333 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    Poland
    Set bootmii to launch system menu and retry there.
     
  5. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Hold the red button on your wii 30 seconds down, restart the wii, press the red button on your wii and 3 seconds later press the red button on your wiimote.
     
  6. JonthanD

    Member JonthanD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    279
    Location:
    Sitting
    Country:
    United States
    I have 2 Wii's and when I use the extra controls for one (4 players) I have the same thing happen all the time.... Best advice is to pull the batteries, put them back in, press the red sync on the Wii then the Red button on the Wiimote... It may take a few tries [​IMG]

    Also power on your Wii with the Wiimote your trying to resync IF that works for some reason its a lot easier to get them to sync.


    Edit: Also the post above me sounds about right (its probably one of the things I do when swapping remotes in and out.
     
  7. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Thanks in advance. It works for me!
    I did it in bootmii and after pressing the reset button it goes to preloader.
    Then i use my gamecube controller to go to the system menu and then i fixed it.

    Normal i go in bootmii to my homebrew channel, use my cube controller but the homebrew channel wont load.

    But thanks for all [​IMG]
     

Share This Page