wii menu

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by drangom13, Jun 11, 2009.

Jun 11, 2009

wii menu by drangom13 at 9:00 PM (801 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. drangom13
    OP

    Newcomer drangom13 Advanced Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Brazil
    hey ppl, plz help me

    my wii isn't accessing the settings menu,
    when i select wii setting just appear a white screen with 3 black points in the upper left

    how do i corrige it?
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  3. supermodchips

    Member supermodchips GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    291
    Country:
    Australia
    Did this happen after installing a couple of wads?
     
  4. drangom13
    OP

    Newcomer drangom13 Advanced Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Brazil
    i don`t know, I buyed it with applications shop channel and news channel, mii channel and backup channel
    im using backup channel to read disk




    About SaveMii

    There says: "Hbc Or Twilight Hack installed?" what is it? and how do i know if it is installed?
     
  5. supermodchips

    Member supermodchips GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    291
    Country:
    Australia
    Just to clarify, you bought the console and it was already modded? To see if you have the Homebrew Channel (Hbc) just see if it is in the wii system menu. Once you can do this, I would suggest attemting to use the cIOS firmware downgarder so that you can install a fresh firmware.
    But before you do any of that, ask the person what firmware it is on because if it is lower enough, it is simply a matter of playing a game with a higher firmware included on the disk.
     
  6. drangom13
    OP

    Newcomer drangom13 Advanced Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Brazil
    I dont have hbc or twilight hack.
    where can i have the firmware?
     

Share This Page