wii keeps freezing on new install of channel?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cv65user, Jul 6, 2009.

Jul 6, 2009
  1. cv65user
    OP

    Newcomer cv65user Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    wii keeps freezing on new install of channel?

    i have noticed when ever i install a new wad that gets carried over to the next page of channels . upon first restart of wii it will always freeze on the main channels page upon reboot . but after holding down off/on . the wii is perfect after and i dont get this problem ever again ??????

    i remeber this happened with the mplayer fwdr wad and yesterday with the neogama rc6 autoboot channel . and then it clicked in my head it happened before that . but it never did when i installed tictactoe , wiiearth , usbloadergx all in one go.

    as a test i try to replicate the fault so i drag and drop a random channel ie weather channel to next page and put new mplayer forwarder into its place and its perfectly fine .
     
  2. wiiNinja

    Member wiiNinja GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    376
    Country:
    United States
    I don't have an answer for you, but just curious:

    * Which wad manager version did you use?
    * How many blocks of memory do you have remaining in your Wii?
    * Which version of cIOS are you using?

    Since there is a workaround (just reset the Wii and things go back to normal), most people will probably just brush it off as a chanced anomaly.
     
  3. cv65user
    OP

    Newcomer cv65user Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    yeah wad mngr 1.4 .
    dont know precise but alot free blocks
    cios r 10

    no its not bad . i thought i have spare time just to give it a quick punt . its only one off so i am not that bothered so willl probably just brush it off as a chanced anomaly. thx
     

Share This Page