Wii Homebrew Launcher

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by DEFIANT, Jun 8, 2010.

Jun 8, 2010

Wii Homebrew Launcher by DEFIANT at 3:32 AM (971 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. DEFIANT
    OP

    Member DEFIANT GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    344
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United States
    I read the instructions but they aren't making any sense. Install chain??

    I tried to install the wad in the package here and it installs fine but when I launch it, I get a black screen. the boot.dol doesn't work from the homebrew channel either. Any help with this?

    Code:
    Installing Loader
    ----------------------
    
    - Copy the contents of this directory at the root of the SD card.
    
    - Place the SD card into your Wii
    
    
    You can either run the loader with the TP hack each time,
    either install it as a string.
    
    To install the chain:
    
    - Start the TP hack, or chain Homebrew previous version
    ÂÂchain of Wii Homebrew Launcher
    
    - Run the WAD Manager and install WHLxx.WAD
    
    - To be able to load homebrew from a DVD-R if
    ÂÂDVDx installed by running the installer.
    
    
    To configure the connection SMB:
    
    - Edit the file / CONFIG / SMB.ini
    
    - De-comment the lines in suprimmant the character '#' at beginning of line
    
    - Change the values différantes
    
    
    Installing homebrew
    --------------------------
    
    For each Homebrew:
    
    - Create a subfolder in the folder Homebrew
    
    - Copy the file elf / dol in this directory and rename the
    ÂÂboot.elf / boot.dol
    
    - [Optional] To give a name to hombrew, create a file title.txt,
    ÂÂedit it and enter the name you want.
    
    - [Optional] To give a specific icon, create an image
    ÂÂ132 pixels wide and whose height is a multiple of 95.
    ÂÂThe image must be either 24-bit BMP format and named the title.bmp or
    ÂÂPNG and appointed title.png. Copy it into the directory of homebrew.
     
  2. Salax

    Member Salax GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    265
    Country:
    United States
    If you have the HBC, why do you need this?
     
  3. DEFIANT
    OP

    Member DEFIANT GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    344
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United States
    I'm trying to use this as a homebase for my emulators. HBC doesn't allow the hiding of apps. otherwise I would use it.

    There taking up room on my channel screen.

    I like to keep a tidy house.

    EDIT: MODS DELETE OR LOCK THIS. I FOUND ANOTHER SOLUTION.
     

Share This Page