Wii crashes when trying to go back to Wii menu

Discussion in 'Wii - Hacking' started by lolorlofl, Feb 3, 2011.

  1. lolorlofl
    OP

    lolorlofl Advanced Member

    Newcomer
    3
    May 10, 2008
    Canada
    The Wii is fine, but I notice after I boot up a game from CFG USB Loader and try to go back to the Wii menu, it just crashes to a black screen with every single game. Anybody know how I can fix this?

    Thanks.
     
  2. person66

    person66 If it isn't edited, it isn't a true person66 post

    Member
    3
    Jun 16, 2009
    Canada
    Canada
    You might have somehow set it up to load a channel instead of returning to the menu. Check your config.txt for the following and remove the line:

    return_to_channel = XXXX          (XXXX being the channel title ID)
     
  3. lolorlofl
    OP

    lolorlofl Advanced Member

    Newcomer
    3
    May 10, 2008
    Canada
    Thank you, I will give that a try whenever I get the Wii back.

    That reminds me, I remember on the same Wii whenever I try to go to the Homebrew Channel from Priiloader it says it can't find the title ID. Is there anyway I can fix that?
     
  4. person66

    person66 If it isn't edited, it isn't a true person66 post

    Member
    3
    Jun 16, 2009
    Canada
    Canada
    Update priiloader to 0.6 (link)
    note: New versions of priiloader use hacks_hash.ini (right-click -> save as) instead of hacks.ini for the system menu hacks.
     
  5. lolorlofl
    OP

    lolorlofl Advanced Member

    Newcomer
    3
    May 10, 2008
    Canada
    When looking through the config.txt, there is no return_to_channel command.
     
  6. Nintendo_Chick

    Nintendo_Chick GBAtemp Fan

    Member
    2
    Feb 6, 2009
    United States
    put it in config.txt
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice