Wii connectivity

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by thermaltake, Aug 9, 2008.

Aug 9, 2008

Wii connectivity by thermaltake at 2:01 AM (681 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. thermaltake
    OP

    Newcomer thermaltake Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    11
    Location:
    uk
    Country:
    United States
    Wondered if any one knew but are the cyclo and g6 real the only 2 to have it, or is there more. If so could some one name them please.
     
  2. Sportsmaniac1322

    Member Sportsmaniac1322 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    1,183
    Location:
    Forman's Basement
    Country:
    United States
    I didn't know the g6 real had it! I have an m3 real, so hopefully that means it's coming soon [​IMG]
     
  3. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    The G6 always had Wii connectivity, because of the way it stores roms and saves.

    Most flash cards that use MicroSD can't connect to the Wii properly.
     
  4. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,626
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    The Cyclo stores them like any other flashcart and it still supports Wii. I think many if not all flashcarts could if software was simply written to do the job.
     
  5. thermaltake
    OP

    Newcomer thermaltake Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    11
    Location:
    uk
    Country:
    United States
    Thanks guys looks like there arnt any sneaky cheap options for my friends cyclo's all round lol.
     

Share This Page