Wii completly Freaked up!! AGH

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Emeraldman94, Aug 16, 2010.

Aug 16, 2010
  1. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    OK I really really need some help. My wii is giving code dumps left and right. My system is falling APART! I get exception dsi sometimes just for going on HBC 1.0.8. I get code dumps when going in almost any app. Exception dsi. I tried to install ciosx 20 and everytime I get to the part where the app is installing the cios I get an exception dsi. I cannot even update my cios. I just got a code dump just for trying to do Hackmii installer. AGH Please help me

    Wii FW 4.3 Waninkoko
    CIOS 249 rev 17
    CIOS 222 rev 5
    CIOS 223 rev 5

    USB Loader GX works OK but now I cannot load certain games. When I try to load Monster Hunter Tri it works I click begin game and it freezes to a black screen and annoying sound.
    Band Hero wont load.

    Apps are very unresponsive. I have to press a Button like 10 times of rit to register. The pointer always lags on any hombreew App and on teh HBC

    EDIT:
    This issue happened first on 4.2 so I updated to see if it might fix it and it fixed the slowness and lagginess for a while then it stopped being fixed and is still slow and laggy.
     
  2. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    PLEASE HELP ME!!!!!!!
     
  3. muck chucker

    Member muck chucker GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Try to run dip-mii and do a system check see if your ios's are ok post it here not to sure why you'd get lag.
     
  4. mauifrog

    Member mauifrog DA KINE WiiHacker

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
  5. jelmew

    Member jelmew GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Netherlands
    Maybe some data corruption in the sys menu/ios? Safest thing to do is simply re-install your system menu ios and system menu, so that it might write around the corrupted data. Furthermore, already tried re-installing hbc of making a nand-backup with bootmii. Bootmii would show if there is some heavy memory corruption.
     
  6. Zetta_x

    Member Zetta_x The Insane Statistician

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    You may need to update your IOS. I modded my wii back in the 3.x.x era and my outdated IOSes like 36 and 38 were causing the HBC to give black screens and stuff.

    I would post a log of your IOS's as been suggested
     
  7. Emeraldman94
    OP

    Member Emeraldman94 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United States
    OK CAll me crazy but here is what I just did. I just installed CIOSCORP and then uninstalled it hoping thta when ininstalling it it would return all ioses to normal. As you requested please check out this DOP Mii IOS report

    DOP-Mii Report
    Region North America (U)
    Hollywood Version 0x11
    Wii Unique DeviceID [Blocked just in case its private]

    IOS Version FakeSign ES_Identify NAND Flash
    250 (v65535) Enabled Enabled Enabled Disabled
    249 (v17) Enabled Enabled Enabled Disabled
    223 (v4) Enabled Enabled Enabled Disabled
    222 (v4) Enabled Enabled Enabled Disabled
    202 (v65535) Enabled Enabled Enabled Disabled
    80 (v6943) Enabled Enabled Enabled Disabled
    70 (v6174) Enabled Enabled Enabled Disabled
    61 (v5661) Disabled Disabled Disabled Disabled
    60 (v6174) Enabled Enabled Enabled Disabled
    58 (v6175) Enabled Enabled Enabled Disabled
    57 (v5918) Enabled Enabled Enabled Disabled
    56 (v4890) Disabled Disabled Disabled Disabled
    55 (v4633) Disabled Disabled Disabled Disabled
    53 (v4113) Disabled Disabled Disabled Disabled
    52 (v5661) Disabled Disabled Disabled Disabled
    50 (v4889) Enabled Enabled Enabled Disabled
    46 (v3093) Disabled Disabled Disabled Disabled
    45 (v3091) Disabled Disabled Disabled Disabled
    43 (v3091) Disabled Disabled Disabled Disabled
    41 (v3091) Disabled Disabled Disabled Disabled
    40 (v65535) Enabled Enabled Enabled Disabled
    38 (v3609) Disabled Disabled Disabled Disabled
    37 (v3609) Disabled Disabled Disabled Disabled
    36 (v3090) Enabled Enabled Enabled Disabled
    35 (v3088) Disabled Disabled Disabled Disabled
    34 (v3087) Disabled Disabled Disabled Disabled
    33 (v2832) Disabled Disabled Disabled Disabled
    31 (v3088) Disabled Disabled Disabled Disabled
    30 (v1040) Enabled Enabled Enabled Enabled
    28 (v1292) Disabled Disabled Disabled Disabled
    22 (v777) Disabled Disabled Disabled Disabled
    21 (v522) Disabled Disabled Disabled Disabled
    20 (v12) Enabled Enabled Enabled Enabled
    17 (v517) Disabled Disabled Disabled Disabled
    15 (v265) Disabled Disabled Disabled Disabled
    14 (v262) Disabled Disabled Disabled Disabled
    13 (v15) Disabled Disabled Disabled Disabled
    12 (v11) Disabled Disabled Disabled Disabled
    11 (v10) Enabled Enabled Enabled Enabled
    9 (v520) Disabled Disabled Disabled Disabled

    OK so whats wrong with my Wii. The lag is gone now but my games still dont work. Band Hero and MH3 and another game I cannot think of please help me.
     
  8. Zetta_x

    Member Zetta_x The Insane Statistician

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    A few things don't seem right and could be fixed. However, I do not have much experience with working with the wii to get you a detailed report on what you can do. However, I see a lot of IOS that have patches applied which isn't normal. One of your IOS could have a bad module of coding but I wouldn't be able to identify which one.

    Good luck
     
  9. jelmew

    Member jelmew GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Netherlands
    cioscorp is outdated anyway. Use darkcorp.
     
  10. bwillb

    Member bwillb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    620
    Country:
    United States
    you have a lot of patched IOS.... I get the feeling cioscorp did not fully uninstall
     
  11. jelmew

    Member jelmew GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Netherlands
    Which uninstaller did you use, use the latest. Darkcorp 1.1 Darkcorp 1.0 lite has a uninstall bug I believe.
     

Share This Page