wii-clip + d2c pro not playing backups

Discussion in 'Wii - Hacking' started by xus, Jul 24, 2008.

Jul 24, 2008
  1. xus
    OP

    Newcomer xus Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    http://www.techsick.com/shop/Completely-So...ii-p-16188.html

    I just installed this a couple of minutes ago. I tested it out with an original game (guitar hero 3) and it works fine but when I put in a backup game it shows the question mark as if I hadn't even put a chip in there. What gives?

    I really hope I didn't just waste $90 on this...

    Also, I'm using staples brand dvd-r's and burning at 2x.
     
  2. xus
    OP

    Newcomer xus Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    bump
     
  3. jhjsaat

    Newcomer jhjsaat Advanced Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    77
    Location:
    San Juan, AR
    Country:
    Argentina
    d2c pro is a crappy clone of d2ckey... so you may have waste $90 on this... and you may have to buy a new wii if the clean up goes bad. Anyway your problem can be that the game you trying to steal is not supported by your d2c pro chip or bad media or you burned a bad disk dump. Or worst its not good installed....
     
  4. xus
    OP

    Newcomer xus Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    shit

    okay ill try burning a copy of the homebrew channel installer (iso) and ill report back with the results
     
  5. xus
    OP

    Newcomer xus Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    ...still...doesn't...work [​IMG]

    ok..im opening the wii back up again.
     
  6. NeSchn

    Member NeSchn GBAPimpdaddy.

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,533
    Location:
    Troy,New York PimpStatus: King
    Country:
    United States
    You would have been better going with the D2Pro9 and WiiClip.
     

Share This Page