Wii "cant use this channel" problem

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by denlim2004, Jun 19, 2009.

Jun 19, 2009
  1. denlim2004
    OP

    Newcomer denlim2004 Newbie

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Hong Kong
    Hi, I am using firmware 4.0, I was able to install several WADs VC channel, but i got a "cant use this channel" message very often especially for NES, SNES games especially the super mario bros game. can someone help me? thanks
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    Probably a channel from another region then.
    you can use a preloader hack to make them regionfree. Or run the channels through Gecko OS
     
  3. denlim2004
    OP

    Newcomer denlim2004 Newbie

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Hong Kong
    whats a preloader hach? where can I download it. also, it cant paly some of the dvds I burned, and some of it disable the wiimote completely, what should I do about this?
     

Share This Page