Wii Boots to NOTHING HELP!!!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by silkyskeeter, Jun 29, 2009.

Jun 29, 2009
  1. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    Okay I think I messed up something upon using hackmii to install CIOSCORP and Preloader and now when I turn on the system it sends no signal to the tv and the wiimote wont even turn on. It happened when i downgraded and then installed iso35 and then used the iso60patched.wad from wad manager 1.4. Upon doing that, I went back to the system menu and it displayed the files are corrupt error so I ran preloader to go to hbc and uninstalled the two IOSs thinking that would fix it and now it boots to NOTHNG is there anyway to fix this or am i just messed up?
     


  2. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    you just uninstalled the system menu.

    4.0 runs off of ios60.

    What you should have done was simply reinstall preloader.

    unless you have bootmii, your kinda screwed.
     
  3. Big Kong Boss

    Member Big Kong Boss GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    379
    Location:
    U.S.
    Country:
    Korea, South
    silly little skeeter, I hope you didn't uninstall the system menu while you were doing this.

    Ok, so you DID. Wow.
     
  4. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    I think I installed bootmii......how would bootmii help me?
     
  5. Big Kong Boss

    Member Big Kong Boss GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    379
    Location:
    U.S.
    Country:
    Korea, South
    IIRC, it uses AnyRegionChanger to install System Menu 3.2

    Hope you did, otherwise, you're screwed.
     
  6. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    use bootmii to run the homebrew channel, then use any region changer or cIOS installer to install system menu 3.2
     
  7. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    If you installed BootMii/boot2 then you could do something. But if you weren't able to then you're screwed.

    Every guide on this forum tells you that uninstalling IOS's is a no-no, so I'm sorry to say that you dug your own grave with this one.
     
  8. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    Okay this is kinda new to me, but when I COULD access my wii there was an option in hbc when I pressed home that said bootmii, that means its installed right? And if so how do I IIRC? and I also had the AnyRegionChanger on the sd card.....but from what i was reading bootmii is supposed to boot when you start the wii right? which it never did...like I said I boot to nothing...doesn't even seen a signal to may tv...or it sends a black screen (which my tv displays as a blue screen)
     
  9. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    LoL guess I'm screwed then....unless I can forcefully put the IOSs back on the Wii via PC to Wii connection......guess gonna just have to buy another Wii it seems.....[​IMG] least it is only like 180$
     
  10. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    next time, ask before deleting anything.
     
  11. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    Okay thanks to all that responded....and the quick manner in which you did.....and for not flaming me for my stupid mistake xD.....Least I know now for my next Wii.....LoL is there anything I can do with this Wii to benefit my next Wii?
     
  12. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    not really. I suppose spare parts(DVD drive, fan, bluetooth module) other than that, its a $180 paper weight.
     
  13. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    wel I guess that is a plus since DVD drives don't last long it seems these days......to think all this just because i couldn't get Wii Sports Resort to work [​IMG].....LoL guess back to playing 360 for a while.....[​IMG] need to finish playing Prototype anyway.
     
  14. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    wow. now a days people have $180 to blow?
    might as well spend $85 to have it fixed by nintendo??
     
  15. jonjosh

    Newcomer jonjosh Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    LOL this same thing happened to me! I just sent it to Nintendo for repair. For free. [​IMG]
     
  16. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    yeah, my advice is contact Nintendo, and lie your ass off.

    Say you were doing a system update, and after it was done, it wouldn't boot or something. worst case scenario, they make you pay 85 to fix it.
     
  17. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    warranty's a real savior.
     
  18. houseonfire

    Member houseonfire GBAtemp Regular

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    285
    Country:
    United States
    Remove the SD card, but keep it in the plug.
    Turn the wii on, wait for the click and the light flash.
    Push the card back in, and hold reset.
     
  19. silkyskeeter
    OP

    Member silkyskeeter GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    295
    Location:
    North Carolina
    Country:
    Canada
    A:Hmmmm 85$=takes a week or longer to come back

    B:Hmmm 180$= I get tomorrow or whenever I decide to go out and get another Wii

    I choose B: even if I take take a week to get go out and get one I still get it same day and with a warranty and 180$ is nothing compared to what 360 and ps3 would cost me......THATS why I am not modding either one of those babies...too much to replace.......180$ is what I normally pay on cash items on online games.......really isn't that much if you actually have a job.
     
  20. houseonfire

    Member houseonfire GBAtemp Regular

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    285
    Country:
    United States
    silky read what i wrote
     

Share This Page