wii 3.3 problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dor, Jul 17, 2008.

Jul 17, 2008

wii 3.3 problem by dor at 5:56 AM (2,131 Views / 0 Likes) 27 replies

  1. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have pal wii 3.3 version and games doesnt work (it says cant read the disc) i downloaded geckoOS but still games doesnt work (its launching and launching) and i cant use twilight hack because zelda doesnt work too:( [​IMG]
    btw, i have wiikey
     


  2. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Are you using an original or backup games?
     
  3. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    backup
     
  4. djcraze

    Newcomer djcraze Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Have your backups ever worked? If not, then most likely its just because of your DVD Media, Ive had the most success with writing at 4x speed.. Ive tried other speeds and the Wii would just ignore them..
     
  5. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    yap (some of them)
     
  6. djcraze

    Newcomer djcraze Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Awhile back I burned some games and had them stop working as well, after about 2 days of use.. I found out that its all in the way they are burned. Have you tried different write speeds, and different media?
     
  7. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    im burning all my games in speed 1 (in clonecd) and almost all of the doesnt work (about 30) in diffrent medias.
     
  8. djcraze

    Newcomer djcraze Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Try burning at different speeds, mainly 2.4X and 4X, you can also try burning at the regular media speed (which is sometimes printed on the container of the writable disk).. Also, did you use a clip to install your chip? If so, check to see if it has fallen off. If you did not use a clip, then just make sure the contacts are good on the board.
     
  9. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    i dont think it because of that, because it not working since i updated.
     
  10. djcraze

    Newcomer djcraze Advanced Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Update what? The Wii Firmware or the Modchip firmware?
     
  11. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    the wii firmware (to 3.3)
     
  12. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    There is a chance that your modchip got unsoldered - but you should try burning on 4x.

    Do you keep getting
    [​IMG]
    If so, burn on 4x really
     
  13. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    burn at 4x, seriously. 1x sucks nowadays. use tdk or verbatim discs dvd-r
     
  14. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    ye, that what i get. btw, its wierd cause discs that worked once now doesnt work,
    btw2, what is the best burning program?
     
  15. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    IMGburn. Do you have Wii Sports BTW? If you have, insert them to see if laser isn't worning out.
     
  16. fly_us

    Member fly_us GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    ImgBurn...

    If so then ur mod chip could unsoldered, or the lens may get dirty. Try to clean the lens first.
     
  17. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    yap (original one)
     
  18. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Insert them to see if laser isn't worning out.
     
  19. dor
    OP

    Newcomer dor Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    wii sports working great
     
  20. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Did you burned on 4x backup already? If not, then do it. If this disc will not work, your modchip desoldered in some way.
     

Share This Page