Wii #2041 - Prince of Persia: The Forgotten Sands (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by B-Blue, May 17, 2010.

  1. B-Blue
    OP

    Member B-Blue im a slut

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    2,444
    Country:
    ^^wiirelease-4016^^
     


  2. cruddybuddy

    Banned cruddybuddy Group: Banned!

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    2,864
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Yes! I am the Prince of Persia!
     
  3. RC89

    Member RC89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    Denmark
    Anyone tried this version?
    - Seen alot of people which tryed the USA version of this game, and it seems it freezes some specific places.

    - Can anyone confirm if this version is working just fine?
     
  4. taktularCBo

    Member taktularCBo GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    368
    Country:
    France
    Works perfectly with D2sun and/or Wiikey II Chip.
     
  5. CJL18

    Member CJL18 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    866
    Country:
    United States

    it's only having problems with softmodds havent heard one person with a hardmodd having problems.
     
  6. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
  7. taktularCBo

    Member taktularCBo GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    368
    Country:
    France
  8. King Zargo

    Member King Zargo I'm a Star

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,186
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    taktularCBo takes one for the team!!!
     
  9. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Well thank you, very nice of you to mention that site, but you do know it's against the rules to mention such sites on GBAtemp, right?
    So remove it from your post please, for your own protection.
     
  10. RC89

    Member RC89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    Denmark
    Thx, mine is just softmodded, so i guess im stuck until some patch for cios is released.
     
  11. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,925
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    looks like a nice game [​IMG]
     
  12. D34DL1N3R

    Member D34DL1N3R Nephilim

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    1,614
    Country:
    United States
    Will wait for confirmation of this working or not with USB loaders before I grab it. The NTSC/U release is reported as being PAL by both WBFS Manager and USBLoader GX so I'm thinking nothing will be any different.
     
  13. Master Mo

    Member Master Mo F.R.E.E.

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,176
    Location:
    Man Mo Temple
    Country:
    Germany
    I was waiting for this. I saw a few videos and I still think, that the game seems to be lacking the polish we are used o from previous games. I`m not talking about the graphics but somehow the animations don`t look finished...

    But since I love PoP-games I think I need to get my hands on this to judge it first hand but still I`m skeptical...

    Hopefully there`s going to be a fix in a few days, because when in a few day a certain game comes out no one will give a rat's a*s about this or any other game [​IMG] [​IMG]
     
  14. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    I was holding off on this until I remembered I had a chip in my Wii, just been so used to USB Loader for so long. Now to open up the Wii so I know which one I have. [​IMG]
     
  15. ibis_87

    Member ibis_87 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    350
    Location:
    Moscow
    Country:
    Russia
    Can anyone please confirm if it's working off a disc without a chip (well, on a very lousy chip [​IMG]) with DARKCORP 1.0?
     
  16. feurigo

    Newcomer feurigo Newbie

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Germany
    in my wii i donĀ“t have a chip just softmod and it works fine with cioscorp 3.6 over the disc channel
     
  17. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    what about wiikey 1?
     
  18. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    too many leechers... gotta wait for a few days for ppl to store it before i can play it dolphin
     
  19. oliverlubbo

    Newcomer oliverlubbo Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    any good or is it your typical shit-house movie game?
     
  20. vistauk

    Newcomer vistauk Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    37
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Don't bother playing it still freeze in the game !!!

    Iv got a softmod and evern when you press the home button same thing is crashers and including when your in a battle [​IMG]
     

Share This Page