Wii #1513 - Guitar Hero 5 (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Chanser, Sep 4, 2009.

Sep 4, 2009
  1. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    ^^wiirelease-2908^^
     


  2. Zerrix

    Member Zerrix GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Earth
    Country:
    Germany
    wow nice! [​IMG]
    I just got my Guitar Hero Guitar + Guitar Hero 5 for my 360. I'm gonna try out the 360 version tonight. [​IMG]
     
  3. MegaAce™

    Member MegaAce™ Steal back your future.

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    1,698
    Country:
    Germany
    So it's already out in the UK, it seems.

    The site where i wanted to buy it says, it's out in Germany on September 11th.
     
  4. T1nmaN

    Newcomer T1nmaN Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    44
    Country:
    Canada
    Please reply if it is better than the NTSC Sunshine version.
    I know that some people had issues with stuttering.
    Thank in advance.
     
  5. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    I'm getting sick and tired of all these music games. Aren't there enough yet?
     
  6. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    No?
    I take it this still has the updated IOS.
     
  7. Twid

    Newcomer Twid Advanced Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    99
    Country:
    France
    Multi5 ?
     
  8. Zerrix

    Member Zerrix GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Earth
    Country:
    Germany
    I guess.
     
  9. pbb76

    Newcomer pbb76 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    Got Beatles working today, but no dice on this:-

    Disk Channel = "Disk Error"
    Backup Launcher = "Error #002"
    NeoGamma7 = Hang at black screen.

    Must admit I didnt do the #002 fix...

    Anyone got this working yet?
     
  10. Slipurson

    Member Slipurson GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    176
    Location:
    Inside You...
    Country:
    Sweden

    Guess it wont work with Flatmii then [​IMG] (but ill try it in little while)
     
  11. rustybanana

    Member rustybanana GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    316
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Working fine on my flatmii, Pal UK Wii 4.1e, Am well happy as the NTSC version was a complete arsepain to get working!! [​IMG]
     
  12. Slipurson

    Member Slipurson GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    176
    Location:
    Inside You...
    Country:
    Sweden
    Is it safe to let the game run the update? (using flatmii). guessing it wont do any major changes but better to ask first [​IMG]

    edit: its safe, this GH5 release + latest Wii firmware + flatmii and update from the ISO worked fine.
     
  13. Julian017

    Newcomer Julian017 Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    90
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Black screen for me. 3.2E PAL Wii. Maybe I should run remove the update? [​IMG] Didn't seem to get an update though so I wonder what to do...
     
  14. Mikio

    Newcomer Mikio Advanced Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    90
    Location:
    Paris
    Country:
    France
    Hi everyone ^^ I've got an help for all those who gets a black screen when you want to play Guitar Hero 5. I had the same problem but i just got through it using this method :

    1) - run cios222 installer v4
    - choose IOS 249
    - select Install Custom IOS 222 (Default)
    - select Use IOS 38 (Recommended)

    2) - run again cios222 installer v4
    - choose IOS 249
    - select Install Custom IOS 223
    - select Use IOS 38 mergerd with IOS 37

    3) For the final step, you have to install Ios 56-64-v5146.wad using wad manager v1.5

    Then use uloader v3.0 to play this game and you have to select PAL 50 or PAL 60 and select ios 223 and then the game will work perfectly ^^
     
  15. ringorinfret

    Member ringorinfret GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    306
    Country:
    United States
    I always wonder what is the use of installing IOS 222 if you are going to use 223 to launch the game... ? can someone explain?
     
  16. Zep2000

    Newcomer Zep2000 Newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Liechtenstein
    I played it yesterday, works very well after game update.

    Much better than GH World Tour, many more options and the coolest elements have been kept too.

    PAL Wii 4.1E on wiiKey2
     
  17. kerz

    Newcomer kerz Newbie

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Messages:
    7
    Country:
    Belgium
    if you have HBC,
    install IOS56 using DOP-IOS
    boot game via GECKO-OS to get past the 002 error
    that's all i had to do to get it working
    same goes for rock band beatles

    PAL 3.3E/WiiKey1-1.9s

    cheers
    kerz
     
  18. melodical

    Member melodical GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    181
    Country:
    United Kingdom
    I was able to run beatles rockband pal & GH Metallica without any probs BUT GH5 would'nt load (black screen)

    The hermes guide worked perfectly for me. It now loads GH5 Pal using configurable usb loader CFG using the option to run with Mload settings and block reloading of ios & 002 fix on.

    Hermes guide: (I can confirm thisa worked for me without installing any additional wads.
    http://gwht.wikidot.com/hermes-ios222-223
     
  19. SebastienM

    Newcomer SebastienM Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    I confirm that installing Hermes' IOS and launching the game with Configurable USB Loader using IOS 222 (IOS38 merged with IOS37) also did te trick for me! [​IMG]

    Thanks Melodical for highlighting this method.
     
  20. wertyqa

    Newcomer wertyqa Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    14
    Country:
    Finland
    Game loads ok for me but I get stuttering during play. Is there a solution for this or is it bad burn, wrong dvd-r media,...?
     

Share This Page