Wii #0613 - Naruto: Clash of Ninja Revolution (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by JPH, Mar 22, 2008.

  1. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    ^^wiirelease-0742^^
     


  2. Kieron

    Newcomer Kieron Newbie

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    How are the controlls and are this the same as any of the games for Gamecube?
     
  3. Dirtie

    Former Staff Dirtie :'D

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    3,705
    Location:
    Zealer
    Country:
    New Zealand
    Gekitou Ninja Taisen 3?
     
  4. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Warning: Spoilers inside!

    You Euro dudes get this game a few days earlier...
     
  5. ctkxtreme

    Member ctkxtreme GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    184
    Country:
    United States
    I was going to buy the US version a few days ago, but I think I'll just wait until the next one comes out this year.
     
  6. nephdj

    Member nephdj GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    442
    Country:
    Australia
    with a few GNT EX stages
     
  7. arrid

    Newcomer arrid Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United Kingdom
    I hope those are smaller screenshots blown back up, it looks all grainy as if it's on a PS2 [​IMG]
     
  8. shtonkalot

    Member shtonkalot Can't hold on much longer, But I'll never let go!

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    954
    Location:
    Gosford, Australia
    Country:
    Australia
    Wow, My son is gonna go nuts for this!

    He's having a good Easter so far!
     
  9. HyperShadow

    Newcomer HyperShadow Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    86
    Country:
    Malta
    any chance of there being japanese voices? like in DBZ Budokai tenkaichi 2 & 3 ?
     
  10. Kamiyama

    Member Kamiyama GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    474
    Country:
    Finland
    Well, if remember right, one narutard game had Japanese voices on Europe version. If this had those, I can even try this.
     
  11. Chinman

    Member Chinman GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    United Kingdom
    *warning* this game has an update. checked with wiisoinfo. dont know if this is the latest update that everyone is talking and worried about

    *update* brickblocked and works
     
  12. vv_

    Newcomer vv_ Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    France
    It seems to be the IOS36, already existing in SSBB US and Fire Emblem Radiant Dawn PAL.
    The Trucha killer is the IOS37, according to WiiBrew.
     
  13. Chinman

    Member Chinman GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    United Kingdom
    how could you tell? which program? just assumed latest game, latest update [​IMG]
     
  14. vv_

    Newcomer vv_ Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    France
    Use WiiBrowse or Trucha Signer, and look at the file names in the "_sys" directory of the first partition.
     
  15. Chinman

    Member Chinman GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    261
    Country:
    United Kingdom
    nice one, thanks. i can see it in trucha. you da man
     
  16. Drakar88

    Newcomer Drakar88 Member

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Guys this game has the same protection of SSBB or Mario Galaxy ( The 001 error ) , Can someone find the value to change in main.dol to enable the read with old chip or Wiikey 1.9b ?
     
  17. vv_

    Newcomer vv_ Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    France
  18. Lighty

    Newcomer Lighty Newbie

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    Netherlands
    i cant pack out the iso file [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  19. shadyboy

    Member shadyboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    123
    Location:
    Norway, Sandesjoen
    Country:
    Norway
    ey guys.... need some help -.-
    just burned this game... and whene I get to the screen where I am supposed to press the A button to continue, it wont react whene I press the A buttone -.- HELP?

    wiikey 1.9S, wii 3.2
    burned at 2x Sony DVD+
     
  20. its-my-right

    Newcomer its-my-right Advanced Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    France
    Exactly the same problem here, when I am supposed to press tha A button, nothing...burned at 2,4 x on a verbatim, and that is the first time an iso fuck like that on my wii. By the way, I have a D2Ckey
     

Share This Page