Wii #0598 - Bomberman Land (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by JPH, Mar 13, 2008.

Mar 13, 2008
  1. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    ^^wiirelease-0721^^
     


  2. Kamiyama

    Member Kamiyama GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    474
    Country:
    Finland
    Maybe I will try my luck. I really doesn't care about minigames. (Rayman Raving Rabbits series doesn't count.) If I don't like it, one of my friend would be maybe too happy about this...
     
  3. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    if only the scene used the wii scrubber then i would get this, head its only ok
     
  4. florkie2000

    Member florkie2000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    124
    Country:
    Belgium
    i played the ntsc version and that game is pretty good , nice for pal user that it finbally came out especially in multilanguages . But where is house of the dead 2 and 3 returns ntsc , game has been out since 2 days and no release another one with a new protection maybe ?
     
  5. avant1277

    Member avant1277 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    108
    Country:
    United Kingdom
    filename is enigma-bombermanland
     
  6. lachinay

    Member lachinay GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    109
    Country:
    Italy
    just grab the "unofficial" scrubbed release somewhere, usually they're quite easy to find (easier than the official ones, actually)
     
  7. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    Yessss, i was waiting for this one.
    I hope there is the Bomberman battle mode in this game.
     
  8. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Idk why, scrubbed releases aren't stable. If they were, All the scenes would be scrubbing their releases.
     
  9. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,925
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    If Nintendo puts out next FW and it has some scrub detection, all scrubbed releases are useless!

    You all need to download them again then and reburn [​IMG]
     
  10. Shuny

    Member Shuny I'm in yr forum, reading yr postz

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1,019
    Location:
    Somewhere in the world
    Country:
    France
    They would need to compare the scrubbed data with non scrubbed data, it means over 3gb to check every time and for every DVD.

    Are you serious ?

    Did they blocked WiiBrickBlocker ? No, because they simply don't care about modding, they care about piracy [​IMG]
     
  11. Alastair

    Member Alastair GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    578
    Country:
    Australia
    Well there are some releases with wiped dummy data that haven't been nuked. [​IMG]
    Maybe it'll just be a while until all of the groups start doing it.
     
  12. Krazplay

    Newcomer Krazplay Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    74
    Country:
    France
    I wonder if there is one too...
     
  13. florkie2000

    Member florkie2000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    124
    Country:
    Belgium
    Great news Freeloader wii as been cracked and post on ng . The file is an iso of 2.4 mb , burn it on dvd , launch it on the wii then take the disc off and put any of your wii games . People tried it on pal wiikey and says it works great . Normally import games wich was not working on a pal wii should now work . Same for jap and usa wii of course .
     
  14. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    that Free Loader doesn't work on my Wii

    my wiimote was buzzing and i had some strange lines on my tv after that the disc gets recocknized as a gamecube disc and all i get is a black screen after starting
     
  15. BacoKarel

    BacoKarel Newbie

    That's the 'sign' you need to change your disc!
     
  16. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    Ok, i just watched the video ( http://gbatemp.net/index.php?showtopic=78027 )and i saw that i don't have to start the Free Loader disc, just put the game in.

    Now i've tried some games again and they worked [​IMG]
    now i can play:
    - Pinball Hall of Fame - The Williams Collection (U)
    - No More Heroes (U) (Retail and clean dump)
    - Doraemon Wii (J)
    - Puyo Puyo 15th Anniversary (J)
    - Ultimate Duck Hunting (U) (it's even Multi3 or 5!)
    - Kidz Sports Basketball (U)





    btw - Yes, there is the battle mode in Bomberman Land [​IMG]
     
  17. florkie2000

    Member florkie2000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    124
    Country:
    Belgium
    just tried super swing golf 2 on pal with freeloader but game only works in black and white ( 50 hz and 60 hz ) , any idee .
     
  18. aligborat69

    Member aligborat69 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    498
    Country:
    Because its an american game and it in NTSC, so your tv cant support it.

    Time for a new TV!

    Oh and i was looking forward to playing House of the Dead 2+3!

    Not out yet :-(
     
  19. florkie2000

    Member florkie2000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    124
    Country:
    Belgium

    The prob i tried other ntsc u games like : Trauma center 2 and those work perfect with color on a pal with the freeloader .
     
  20. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,925
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    WHY oh WHY!

    Damn YOU Nintendo!!!

    Why doesn't the PAL version have 480P ???

    When opening the iso with trucha i only can see PAL60 480i

    The US version has 480P.


    Now i'm forced to play the US version!

    Is there a list of games that have 480P in the US and not in Europe ?
     

Share This Page