Wii #0299 - Tony Hawk's Proving Ground (USA)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Oct 15, 2007.

Oct 15, 2007
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    ^^wiirelease-0348^^

    Note: Replacing (2007-10-15 [NUKED] Tony_Hawks_Proving_Ground_USA_WII-DMZ) (mislabeled Japanese)
     


  2. PainToad

    Member PainToad GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    243
    Country:
    Australia
    I'll ask, work on PAL?

    Now no need to ask again
     
  3. hanman

    Member hanman I'm a pretty lucky guy

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    715
    Location:
    Galbadia Garden
    Country:
    United States
    i just want to know if it's worth wasting bandwidth on.
     
  4. theman69

    Member theman69 GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    304
    Country:
    United States
    ^ same here :/
     
  5. thomaspajamas

    Member thomaspajamas GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    180
    Country:
    United States
    I dunno about the wii version, but the 360 demo was not fun at all after playing Skate, and I am a pretty big fan of the TH series
     
  6. Krnz

    Newcomer Krnz Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    14
    Country:
    Belgium
    Why does the nfo say region JAPAN? Interesting.
     
  7. Tagg7

    Member Tagg7 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    394
    Country:
    United States
    I'm pretty sure this is the American version - the Japanese version has no release date as of yet. DMZ just specializes in JPN releases and probably forgot to change the NFO.
     
  8. gigermunit

    Member gigermunit GBAtemp Fan

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    437
    Location:
    Orlando
    Country:
    United States
    Where is the ds dump of this T_T, i so wish i had a wii >_<

    EDIT: anyone enjoying the online features?
     
  9. xbandaidx

    Member xbandaidx GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    From what I know, this is just a PS2 port with tacked on Wii controls.
     
  10. ozzyzak

    Member ozzyzak GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    524
    Location:
    San Diego, CA
    Country:
    United States
    Funny. A friend of mine said this verbatim today. Went along to say that he was a first day purchaser of all the other TH games and that Skate just blows this away...

    Interesting...
     
  11. chronjohnson

    Newcomer chronjohnson Advanced Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Messages:
    86
    Country:
    How can I even play this on a Wii. Adapted for Wii controls. So now I'm to play THPS with no shoulder buttons...what are my buttons, flip and grab. Context sensitive or something. Someone tell me I can use a Gamecube controller like a real man. Can't rip it up with a Wii controller in any game. Can't get excited about my Wii.
     
  12. Tagg7

    Member Tagg7 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    394
    Country:
    United States
    Can anyone confirm that this game is online? Because the boxart is missing the Wi-Fi logo.
     
  13. adgloride

    Member adgloride Its A Wii Wario

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    2,261
    Country:
    United Kingdom
    Knowing how poor the wii is online wise. I bet it isn't online.
     
  14. Taka

    Newcomer Taka Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    38
    Country:
    Agreed. Hopefully it will have the option to use either the GC or Classic controller. It's a shame that more games can't support the GC controller, especially for games in a similar vein to this one where a GC controller would be more preferable.
     
  15. chronjohnson

    Newcomer chronjohnson Advanced Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Messages:
    86
    Country:
    Yeah it's been making me more angry by the minute for what, hours now? Since I posted that. Clearly Nintendo has heady code that makes multiple controller options available. For that Smash Bros. Do the people who made this game not have that code and if they do not then why not. Is this some SDK nonsense, doesn't their paying for the license grant me the right to play Tony Hawk on a machine that costs under 300 dollars. Where's the PS2 release of this bad boy. Nintendo should bust out a new SDK with that controller shit ASAP. I want developers to be able to drag something onto something and instantly improve their games tenfold.
     
  16. spyke

    Newcomer spyke Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    47
    Country:
    Australia
    ...mortal kombat and DBZ BT2 both had the option to use the gamecube controller. so its up to developers. [​IMG]
     
  17. dernettemann1983

    Member dernettemann1983 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    270
    Country:
    Germany
    tony hawk works on pal.
     
  18. Louse76

    Member Louse76 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    640
    Location:
    Deltona, FL USA
    Country:
    United States
    So online or no?
     
  19. dernettemann1983

    Member dernettemann1983 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    270
    Country:
    Germany
    no online [​IMG]
    no gamecube controller support [​IMG] but wii controls are ok.
     
  20. poarno

    Newcomer poarno Member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    25
    Country:
    Netherlands
    Works on PAL (60Hz)
     

Share This Page