Wifi antenna

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by avi58, Dec 26, 2007.

Dec 26, 2007

Wifi antenna by avi58 at 3:58 PM (1,480 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. avi58
    OP

    Newcomer avi58 Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    61
    Country:
    Spain
    I have a lot of problems conecting to internet with my nds. Maybe there is a problem with the antenna, there is any way to check this?

    If the problem is the antenna, what should i do?
     
  2. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    It's unlikely to be an antenna problem. Could you please be more specific about your "problems"

    If you want to check, then simply open your DS and look at it. It's a long black wire.
     
  3. avi58
    OP

    Newcomer avi58 Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    61
    Country:
    Spain
    i'll try with the wifi net that my brother has in his house, to see if it's really the ds, or my wifi net is lame '^^ (i'll have to wait some days though...)
     
  4. asuri

    Member asuri GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    465
    Country:
    Canada
    do you remember having a message of your problem with a "error code _____" on your ds
     
  5. avi58
    OP

    Newcomer avi58 Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    61
    Country:
    Spain
    i've had several errors, with the ds browser but i can't remember the names right now, don't worry when i've done the expermients in my brother's home, i'll say something here [​IMG]
     
  6. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    I have a feeling it's not going to be the antenna [​IMG]
     
  7. avi58
    OP

    Newcomer avi58 Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    61
    Country:
    Spain
    Maybe, because it starts loading the page and then stops, if the antenna was broken, it should not even start loading the page '^^
     
  8. avi58
    OP

    Newcomer avi58 Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    61
    Country:
    Spain
    Ok, i have the solution, i should throw away the current wifi AP i have in home, and buy a new one [​IMG]
     

Share This Page