Wi-fi??????

Discussion in 'M3 Adapter' started by adamknox, Dec 6, 2006.

Dec 6, 2006

Wi-fi?????? by adamknox at 10:09 PM (620 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. adamknox
    OP

    Newcomer adamknox Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Can you use roms on a M3 on wifi?
    I figure It probably wont work because each game and syatem are considered a pair evertime you use wifi.
    Anyone try this?
     
  2. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Yes, without any problem.
     
  3. adamknox
    OP

    Newcomer adamknox Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    coolness, thanx for the info. [​IMG]
     

Share This Page