Wi-fi play with two Supercards...

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Tamyu, Dec 14, 2006.

Dec 14, 2006
  1. Tamyu
    OP

    Member Tamyu GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Just outside Nagoya, Japan
    Country:
    Japan
    Now that Dragon Quest has been announced for the DS, my husband is starting to desperately want one too. (The effect a DQ release is having on just about everyone out there in Japan...)
    We`d of course want to play together, so I`m a bit curious.

    Are there any problems playing wi-fi games with two Supercards? I have the lite, and he has the miniSD one (Currently using it in a GBA, I know the GBA emulation isn`t the best, but we KNEW he`d eventually get a DS...) We`d both be playing from the Supercard. Are there any problems with this? How about one cart, one Supercard?
    I`m assuming it would work, but I seem to recall something about wi-fi problems with flashcards, so better safe than sorry.

    Thanks.
     
  2. Qpido

    Member Qpido Call me Q.

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    634
    Country:
    Netherlands
    Well you'd need a Passkey first, for starters.
    Maybe you allready knew this, but didn't post that.
    I don't think it'd be a problem, SC is one of the more populair catridges and people tend to buy it.
    So I guess your safe.

    Good luck.

    Q~
     
  3. Pikachu025

    Member Pikachu025 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    960
    Location:
    Austria
    Country:
    Austria
    The only thing that might not work is DOWNLOAD PLAY. Normal multiplayer will work without problems.
     
  4. Tamyu
    OP

    Member Tamyu GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Just outside Nagoya, Japan
    Country:
    Japan
    I know we`ll need another passcard. That`s not a problem. [​IMG] I`ll pick up one when he gets his DS.
    I`ve just never done multiplay with another flashcard, so wanted to make sure that worked.

    Thanks.
     

Share This Page