Why isint my HBC updating?

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Nottulys, Dec 11, 2008.

Dec 11, 2008

Why isint my HBC updating? by Nottulys at 7:12 AM (937 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Nottulys
    OP

    Member Nottulys GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    491
    Location:
    HDCA
    Country:
    United States
    It used to update, now it wont update to 1.1, can anybody help? Should I just update on the SD Card? I've got it connected through Wi-Fi.
     
  2. air2004

    Member air2004 Air

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,519
    Location:
    Anytown
    Country:
    United States
    it should auto update start hbc and wait about a min or 2 , it should then let u know theres an update
     
  3. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    the update feature was broken, that's possibly why... do the manual installation like i had to lol
    Last time i used my ISO of HBC hehe
     
  4. kevenz

    Member kevenz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    284
    Country:
    Canada
    it's simple:

    1.download hbc1.0.1 from hackmii
    2.extract the boot.dol into your sd card /apps/hbc/
    3.execute your current version of hbc and run the boot.dol with it.
     
  5. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    Just do what Kevenz said.I had to do that once but ever since then. it has worked perfectly.
     
  6. dagreenone

    Newcomer dagreenone Advanced Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    70
    Location:
    North Carolina
    Country:
    United States
    yeah, I believe the wi-fi update wasn't working when I tried it last too. I just did it manually.
     

Share This Page