Why can I not find any ssbb opponents

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mariobros1, Mar 2, 2010.

Mar 2, 2010
  1. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    I have both ntsc and pal SSBB and only my pal one can find opponents...
    Is there any real reason for this?.

    EDIT: I have tried waiting at least an hour yesterday and today.
     
  2. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    maybe there is just noone on line at your time of day?
     
  3. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    opponents? you mean you cant finds the characters? or you cant find the fighting polygon team? or what are you looking for?
     
  4. ZombiePosessor

    Member ZombiePosessor GBAtemp Fan

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    445
    Location:
    West Virginia
    Country:
    United States
    Maybe because no one plays online? Have you ever played SSBB online? Its TERRIBLE!
     
  5. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    No what I mean is when I go online on SSBB NTSC-U and get put in that practice room while it searches for other players it never finds anyone,
    But If I use my PAL SSBB it finds people...

    EDIT: Spectator mode works and I can watch live matches,
     
  6. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Umm anyone?.
     
  7. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    cause it probably refuses connection to the server cause your using a US game and a pal wii
     
  8. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Damn...
    Any workarounds?.
     
  9. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    People USE free play?!?!?!?

    www.allisbrawl.com

    Just go find people to play with there.
     
  10. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Use the PAL version
     
  11. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    didn't you think ninty would of put a check o their servers to stop out of region online play............

    COMMON SENSE = HAVE ANY

    come on if it was that easy every PAL wii pirate would be downloading NTSC games all the time before they hit Europe if they worked online without problems
     
  12. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Mariokart Wii didn't have it,
    I find it stupid that their best selling wii game does not have a country restriction.
     
  13. Taleweaver

    Member Taleweaver Storywriter

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    5,121
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    I see your point, but...I think there might be a few European pirates who pirate NTSC games nonetheless. [​IMG]
     
  14. judremy

    Newcomer judremy Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    16
    Location:
    Michigan, United States
    Country:
    United States
    It may be because the latency is too high for that game from your connection in the UK to the USA.
     
  15. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Ok thx for the info,
    Gonna have to use the PAL one...
     

Share This Page