White screens when trying to run my modified ROM

Discussion in 'Supercard' started by Link Master, Jul 4, 2006.

  1. Link Master
    OP

    Newcomer Link Master Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    15
    Country:
    Russia
    I use a supercard CF, I have a modified demo ROM of MKDS, I have run it through the supercard software and have the sav and dsq files both on, I start the dsq file and just get 2 white screens, am I missing something? Thanks for any help.
     
  2. CatScam

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    Little more info would help, are you running a no-pass card?
    Or is the DS flashed? Is this the only game giving you this
    problem?
     
  3. Link Master
    OP

    Newcomer Link Master Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    15
    Country:
    Russia
    I have not yet flashed, but am planning to, I am running an MKDS programmed passme 2, and this is my first attempt to run an NDS ROM on supercard.
     
  4. meangreenie

    Banned meangreenie Banned

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    639
    Country:
    United Kingdom
    Probably not the best rom to try first. I tried a MKDS demo rom a while ago on my Supercard and EZ4 and it wouldn't work. I think it was already patched for a diferent card and that's why it wouldn't work.

    Get you're self the full clean MKDS, that will work no probs.
     
  5. Link Master
    OP

    Newcomer Link Master Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    15
    Country:
    Russia
    I already have MKDS, I modded the ROM for the unfinished courses, and the only way I can get that to work is by running the ROM, ill try again after flashing. Thanks for your help.
     

Share This Page