ROM Hack White Screen when loading up Golden Sun

Takanato

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 27, 2009
Messages
454
Trophies
0
Age
30
Location
Jamaica
XP
112
Country
Jamaica
I keep getting a white screen when I load up Golden Sun (U) (Both releases) on NO$Zoomer. And yes I have tried it with Desmume and it works but I want to play it with NO$Zoomer.
 

Totoy_Kamote

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 7, 2010
Messages
516
Trophies
0
Age
110
Location
Down Under Hate,KillandDESTROY
XP
103
Country
wait for an AP patch!
biggrin.gif
 

Takanato

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 27, 2009
Messages
454
Trophies
0
Age
30
Location
Jamaica
XP
112
Country
Jamaica
Right..No thanks to the witty comments above, I found how to fix it. Run NO$Zoomer and enable EX 0 at the bios screen which is needed to play teh gamez.
 

wiiluver135

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 7, 2008
Messages
328
Trophies
0
Age
32
XP
347
Country
United States
Takanato said:
Right..No thanks to the witty comments above, I found how to fix it. Run NO$Zoomer and enable EX 0 at the bios screen which is needed to play teh gamez.
How the hell do you do this?
 

xXVisionZXx

Well-Known Member
Member
Joined
May 30, 2010
Messages
228
Trophies
0
Location
Around your corner
XP
60
Country
United States
um i dont think golden sun runs in 2gb or lower..... but it did ran on a 4gb BUT i have a dstwo so idk if it has to do anything i did try with the 2 gb did not run.... how about you try it with a 4 gb mini sd card? it fixed my problem i was also getting whitescreens with the DSTWO.... if it doesnt oh well atleast i tried helping
biggrin.gif
 

henry81

Member
Newcomer
Joined
Oct 14, 2010
Messages
14
Trophies
0
Age
34
Website
Visit site
XP
140
Country
Config your no$gba like this
smile.gif
it worked
biggrin.gif
I use NO$Zoomer to play
smile.gif


untitled12.jpg


save option -> turn off emu -> open emu with NO$Zoomer -> load game -> have fun ! ^^

With Des you should config sound to fix sound problem
smile.gif
some other guys, config Synch mode "P"
smile.gif


untitled1.jpg



Hope, that'll be useful and sorry for my bad eng
smile.gif
 

Takanato

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 27, 2009
Messages
454
Trophies
0
Age
30
Location
Jamaica
XP
112
Country
Jamaica
wiiluver135 said:
Takanato said:
Right..No thanks to the witty comments above, I found how to fix it. Run NO$Zoomer and enable EX 0 at the bios screen which is needed to play teh gamez.
How the hell do you do this?

The Extra options that come with NO$Zoomer. You select "EX 0", the first extra option right at the firmware screen where you see a clock along with the game highlighted.
 

henry81

Member
Newcomer
Joined
Oct 14, 2010
Messages
14
Trophies
0
Age
34
Website
Visit site
XP
140
Country
DarkPrinceKyuu said:
I set up my emu like that rom boots fine but there's a heavy amount of graphical glitches =/ anyone else seeing similar problems?

http://img.photobucket.com/albums/v46/jamilius/GSDD2.png[img][img]http://img.photobucket.com/albums/v46/jamilius/GSDD.png[img][img]http://img.photobucket.com/albums/v46/jamilius/GSDD3.png[img][/quote]

Config "3D renderer : opengl" to fix it, but it will slow game down [img]http://gbatemp.net/vanilla/emoticons/frown.gif

How can I request an action replay code which like they did with pokemon HG/SS's problem ?
biggrin.gif


sorry for my bad eng
smile.gif
 
General chit-chat
Help Users
    AliceCE @ AliceCE: vs the yolker