where to put cheat on cyclods

Discussion in 'CycloDS' started by Tragoedia181, May 26, 2008.

May 26, 2008
  1. Tragoedia181
    OP

    Banned Tragoedia181 B*tch I Look Like Goku!!

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    553
    Location:
    Bronx, NY
    Country:
    United States
    when i downloaded the firmware it just came with a file call update where do i put the cheat file at
     
  2. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    First you put the update in the root of your memory card. Put the card in your DS and turn it on. It will automatically install everything for you. After its done, turn it off and connect the memory card to the computer again. You should get a folder called "CycloDS" on it now. You put the cheat file in there.
     
  3. Tragoedia181
    OP

    Banned Tragoedia181 B*tch I Look Like Goku!!

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    553
    Location:
    Bronx, NY
    Country:
    United States
    thank you i just did what you said and it work thank you!!!
     
  4. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    No problem. Glad to help. I'm new to CycloDS is well but if you have any questions, just pm me.
     

Share This Page