Whenever I try to use crediar's ash

Discussion in 'Wii - Hacking' started by masterjoel201, Feb 13, 2009.

Feb 13, 2009
  1. masterjoel201
    OP

    Member masterjoel201 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    174
    Country:
    United States
    My computer has the "ash has encountered a problem and needs to close" sign. How do I overcome this?
     
  2. axe97

    Member axe97 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    121
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    try to run it as admin or restart your pc in safe mode.
     
  3. Jedis

    Newcomer Jedis Advanced Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    United States
    Having the same problem. Running as Administrator doesn't help. Tried XP SP3 and Vista SP2. No dice.
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    what exactly are you trying to do, to decompress an .ash file or what..?? [​IMG]
     

Share This Page