whats wrong with my wi-fi usb connector

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by lexus-8, Oct 3, 2006.

Oct 3, 2006
  1. lexus-8
    OP

    Member lexus-8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    197
    Location:
    LONDON
    Country:
    United Kingdom
    when i try to install the software it goes through a long process and at the end it says
    internet connection sharing error (6)
    can anyone help ?
     
  2. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Moved to 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection > Wi-Fi Technical & Help and Support'.

    What brand and model is your Wi-Fi connector? Official Nintendo or 3rd party?
     
  3. lexus-8
    OP

    Member lexus-8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    197
    Location:
    LONDON
    Country:
    United Kingdom
    i tried this but no luck
    also it is offical nintendo product
     
  4. lexus-8
    OP

    Member lexus-8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    197
    Location:
    LONDON
    Country:
    United Kingdom
    has or does anyone else have this problem
     
  5. ravishing

    Newcomer ravishing Newbie

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    i have this problem as well. anyone figure out a solution?

    edit: can't delete this post. i just ended up doing the softAP thing and it's working
     
  6. MoNoXiD3

    Newcomer MoNoXiD3 Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    30
    Country:
    Canada
    I had this problem too. It says to check internet connection sharing but I couldn't find mine. What worked for me was using the internet connection wizard to make a new something (i donno, i just pressed next) and restarting my comp. Then it worked brilliantly.
     
  7. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    Simply said: The NiFi USB connector sucks [​IMG]
    I haven't had this problem before, but i have had problems connecting to the NiFi Connector, so i made it into a SoftAP a while ago, and now it works great.
     

Share This Page