Whats up with youtube?

Ringo619

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 24, 2010
Messages
572
Trophies
0
Age
27
XP
410
Country
United States
Anyone having any problems with youtube? i mean like just going to the website it does't load the site, and then 20 mins or so later the site is back up again , tried different browsers and computers, its been like this for a while no idea, maybe cause of youtubes new movie thing or something? any one having this??


I did't post this in the computer section cause i am not looking to solve anything just see who else is having this problem
 

Sora de Eclaune

Target... Illumiati... All conected...
Member
Joined
Feb 15, 2011
Messages
2,831
Trophies
0
Location
Inside My House
Website
www.youtube.com
XP
1,066
Country
United States
This happened once for me. The page's layout went crazy and all the formatting disappeared. The video was just a black box that never loaded or did anything besides sit there. Nothing was working. I refreshed a couple of times and nothing happened, but after I waited a minute it righted itself.
 

MrShawnTRods

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 26, 2011
Messages
4,646
Trophies
0
XP
1,078
Country
United Kingdom
No problem here. Its probably your browser/computer.

For a while, I coudnt go full screen on youtube when using my laptop. Whenever I went fullscreen, sound worked but the screen was black. Uninstalled firefox, updated flash etc etc, it didnt get fixed.
All the sudden its working fine now lol.
 

Kimimaro

Member
Newcomer
Joined
May 12, 2011
Messages
9
Trophies
0
XP
5
Country
United States
Actually, every once in a while a Youtube video will turn into big, green pixels and go mute if I try watching it on Firefox or Chrome. It stays like that no matter how many times I refresh the page and I can only watch it if I copy and paste the url into Internet Explorer.
I always wondered what caused it, but I never bothered to look into it.

I use a Toshiba laptop, by the way.
 

OmegaVesko

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
256
Trophies
0
XP
122
Country
Nope, never happened to me. Except the hooorribly slow loading times, but I blame my ISP for that.

And Kimimaro, uhh.. "Toshiba laptop" isn't very descriptive.
 

Rydian

Resident Furvert™
Member
Joined
Feb 4, 2010
Messages
27,880
Trophies
0
Age
34
Location
Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
Website
rydian.net
XP
8,898
Country
United States
For the page formatting fucking up, it's the servers that host the style sheets and such that aren't loading (and also the JS that includes the video).


For the video going green and such, uninstall flash...
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
Then reinstall it, and update your video drivers by downloading the latest from the company's site.
 

Rydian

Resident Furvert™
Member
Joined
Feb 4, 2010
Messages
27,880
Trophies
0
Age
34
Location
Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
Website
rydian.net
XP
8,898
Country
United States
Hey, most people don't know this stuff, no worries.

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/su...TC40136300C.exe

Download and run that, if it installs restart and see if the issue's fixed. If it won't install because it says it can't find a compatible display or something like that, tell me and I'll give you the other version.
 

Kimimaro

Member
Newcomer
Joined
May 12, 2011
Messages
9
Trophies
0
XP
5
Country
United States
Rydian said:
Hey, most people don't know this stuff, no worries.

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/su...TC40136300C.exe

Download and run that, if it installs restart and see if the issue's fixed. If it won't install because it says it can't find a compatible display or something like that, tell me and I'll give you the other version.

Downloading now, thank you very much!
 
General chit-chat
Help Users
    Veho @ Veho: Wuss.