What Other Emulators Are Built Into The Supercard?

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by Kalisiin, Aug 16, 2009.

  1. Kalisiin
    OP

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    Can I do SNES or Genesis, or Atari?

    Would love to get some Atari Games on there, too.
     
  2. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    AFAIK there's only a GB and a NES emulator built-in. I could be wrong, though. I never really tested anything else cause DS is better in emulating them all.
     
  3. Hitsuagaya

    Member Hitsuagaya GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    253
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    don't think there is...
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    There's NES, GB/GBC, SMS, and PCE. All those emulators are ancient though, so even if you want to stick with GBA-based emulators, you'd be better off downloading the newer versions of each emulator and making a compilation the old-fashioned way. Emulators for the DS are generally better (though NES DS has some issues that PocketNES fixed long ago) but it's your choice about which ones to use.
     
  5. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    In the realm of commercial titles, there's Activision Anthology, a compilation of a bunch of old Activision titles. It doesn't run at full speed, and there's no music, but it's certainly an option, and has a bunch of great games on it (from before Activision sucked).
     
  6. Kalisiin
    OP

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    Already got Activision Anthology, thanks.
     
  7. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Woah, didn't know there was a SMS emulator in there. I'll try it out!
     
  8. Hitsuagaya

    Member Hitsuagaya GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    253
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    me too i bet its good
     
  9. Kalisiin
    OP

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    OK, I'll bite and sound stupid...what is SMS??
    Sega Master System?
     
  10. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Yup, you got it, not the SMS as in text message [​IMG]
     
  11. Kalisiin
    OP

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    Excellent. Now, then, PCE? what's that?
     
  12. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
  13. Kalisiin
    OP

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    Ummmm, ok...and I was supposed to get that out of PCE...lol!!

    I'd have expected the abbreviation to be something like TG16, lol
     
  14. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    I wasn't trying to mock you with the link, I just didn't have anything else to add to the post, that's all.
     
  15. Kalisiin
    OP

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    No, I know that, Dan. No apology needed, I wasn't offended.

    I was just thinking...sheesh, PCE just does not translate in my mind to TurboGrafx 16, that's all.
     
  16. Hitsuagaya

    Member Hitsuagaya GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    253
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    lameboy.....
     
  17. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    NO ONE WORD POSTS!!! I'll report you if I see you creating any more of them.

    And WTF? Lameboy hasn't got anything to do with this... [​IMG]

    Ontopic: Yeah, at first I always wondered what PCE was, too, and I couldn't believe it was TurboGrafx [​IMG]
     
  18. eSPy

    Member eSPy GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    its PCE because it also goes by the name PC-Engine in Japan.

    [​IMG]
     

Share This Page