what option u r using for Call of Duty 4 (U)?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by test84, Nov 9, 2007.

Nov 9, 2007
  1. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    what options u use on U-Disk Manager to copy it to G6?
     
  2. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    seems that G6 Lite users are not into FPS that much!
     
  3. stormwolf18

    Member stormwolf18 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    321
    Country:
    Canada
    no soft reset / do fat / force rw/ trim
     
  4. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    and it didnt freeze after like 5mins of gameplay ?
    and ur using G6 Lite right? and on 4.9b too?
     
  5. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    played with ur way but game freezes sometimes, and sometimes gets corrpupted, like not booting again, even with few restarts!
     
  6. jesus_bon_jovi

    Newcomer jesus_bon_jovi Member

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    I havent played Call of Duty much but i have had a similar problem with my G6 Lite with other games randomly freezing/garbled audio and they have been fixed by cleaning the contacts on the G6. Sometimes i take the G6 apart (the one screw) and clean the contacts there and put it back together and that has fixed it for me.

    Oh and i am pretty sure i loaded the game as i always do. Soft Reset DoFat Force R/W and i likely trimmed it.
     

Share This Page