what is wrong with my gbaexploader, or ez flash 3 n 1?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Die Antwoord, Sep 29, 2010.

  1. Die Antwoord
    OP

    Member Die Antwoord GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    ok so a couple months ago, GBAexploader just all of the sudden stopped displaying the roms i have and just says 0 roms. i re downloaded it, still not working. i cant tell if this is a problem with gbaexploader or my ez flash 3n1. i pressed every single button, doesnt change anything. what's wrong?
     
  2. litium

    Member litium GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Argentina
    Country:
    Argentina
    Have you checked the extension of the roms? Formatted your SD card? I'm sure it's not hardware related but sd-card related.
     
  3. Die Antwoord
    OP

    Member Die Antwoord GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    idk but all my roms are in there, they display a gba icon on my R4 wood firmware (still displays 0 roms). and btw i hard the latest official R4 firmware when it happened
     
  4. Xenon++

    Member Xenon++ Taiju Yamada

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,394
    Country:
    Japan
    Check /GBA_Exploader.ini
     
  5. Die Antwoord
    OP

    Member Die Antwoord GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    what/where is this?
     
  6. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    o.0 It should be right where he said "/GBA_Exploader.ini"....in other words, the GBA_Exploader.ini that is in the root of your microSD.
     
  7. Die Antwoord
    OP

    Member Die Antwoord GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    oh. so it's not there, what do i do
     
  8. eL_sHanOa

    Newcomer eL_sHanOa Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    96
    Location:
    Manila
    Country:
    Philippines
    ezflash 3 in 1 out of battery ?
     
  9. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Wood R4 can boot GBA games without the need for the GBA Exploader. Have you tried booting any ROMs without GBA Exploader?
     
  10. Die Antwoord
    OP

    Member Die Antwoord GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    oh alright, its working., but can i get rid of that wood border?

    and saves wont work, i guess i gotta move them in the same folder as the roms?
     

Share This Page