Hardware What is the current firmware on stock switches?

Anthony D'Amico

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Mar 16, 2014
Messages
59
Trophies
0
Age
33
XP
620
Country
Australia
I am also curious about this.

I would imagine some of the older bundles might have a lower firmware however i have no which ones
 

appleburger

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 26, 2012
Messages
403
Trophies
1
XP
1,499
Country
United States
They're on 4.0. I went to an a Toys R Us a couple days (the place is a ghost town) ago to pick mine up, and still wound up with a 4.0 console. I don't think you'll find a retail store selling one lower than that, currently. Any store that's been unable to sell their 3.0 stock in the US by now is likely out of business at this point. That's my guess. I'd look around for consoles on Craigslist and Ebay to try and nab one from somebody who hasn't turned it on since 3.0 or lower.
 

Dracari

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 5, 2009
Messages
1,983
Trophies
1
XP
2,374
Country
United States
when i got mine about 2 weeks ago already right on 4.1.0 outof the box wasnt a special bundle or nothing standard Red/Blue Joycon one. (if i did a system update i dont recall it anyway then imo.) only update i Do remember doing when i got it home was it made me grab an software update for Breath of the wild.
 
Last edited by Dracari,

Deathscreton

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
826
Trophies
0
XP
1,082
Country
United States
If I remember correctly, someone actually posted a thread where they were able to find a Spla2n 2 bundle online. Those come with 3.0 if I'm not mistaken.
 

210modz

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 11, 2017
Messages
352
Trophies
0
Age
39
XP
976
Country
United States
I bought one last week and it was also on 2.3. I updated it. I'll wait on xecuters chip.
 

Absintu

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 2, 2018
Messages
232
Trophies
0
XP
815
Country
Portugal
and i though i was gonna play king of fighters today, oh well.
for every one that wants to know, i asked for the oldest they had onstock. The guy brought me 2 that even had dust from the warehouse but it's 3.0.1
 

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    what
  • NinStar @ NinStar:
    I decided to kill my twitter account this week
  • NinStar @ NinStar:
    it wasn't easy
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    oh well
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    i dont even use twitter
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    i have an account i never use
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    also i miss my nintendo dsi
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Xdqwerty65, There's always emulating a DSi in NO$GBA.
    +1
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    its not the same
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    thing
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    i mean
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    it doesnt feel the same
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    For me if you want to emulate the DS the best option is on Android, use DraStic and a controller that holds your phone... it's clunky but it works insanely well. The next best option in my opinion is using a New 3DS XL, not really emulation but hacked it works really well.
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    i dont have a 3ds
  • Xdqwerty65 @ Xdqwerty65:
    but i would use drastic
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    It's worth buying or finding a cracked APK
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    It divides your phones screen into 2 the touch screen functions work fine the microphone works
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Kind of the only good way to do it in my opinion
  • K3N1 @ K3N1:
    Pee
  • K3N1 @ K3N1:
    Introducing Amazon eero Max 7 tri-band mesh wifi router | Up to 9.4 Gbps | Connect 200+ devices | Coverage up to 2,500 sq. ft. | 2023 release https://a.co/d/0Sape2B
  • megaduck tempBOT:
    megaduck has joined the room.
  • Dark_Raven1997 @ Dark_Raven1997:
    Ever since the medicat was updated i cant get it to work I reinstalled and now it shows up as a white ventoy screen instead of medicat and half tools wont work any ideas how to fix it
  • DinohScene @ DinohScene:
    Use minitool partition wizard to nuke the drive, start from scratch?
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    Morning Dinoh
    SylverReZ @ SylverReZ: Morning Dinoh