:( What happened to my DS Top Screen?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Fulcaire, Mar 3, 2007.

Mar 3, 2007
  1. Fulcaire
    OP

    Member Fulcaire GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    176
    Location:
    California, USA
    Country:
    United States
    [​IMG]
    What has happened to my DS? The Top Screen is messed up.
    My dog was running around and tripped over the charger wire and it fell. It's a DSPhat so I wouldn't think that a DS would do this so easily then I tried playing it and its all messed up like this.

    What am I supposed to do?
    Do you think Nintendo would replace it? :'(
    I've always loved it and I don't got enough money to get a DS Lite..
    I got this Nintendo DS at Launch for Christmas.
     
  2. Rabbi Nevins

    Member Rabbi Nevins GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    222
    Location:
    Michigan, USA
    Country:
    United States
    nintendo wont replace it, your warranty is up
     
  3. .TakaM

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    [​IMG]
    i feel for ya man
     
  4. paolo90

    Newcomer paolo90 Advanced Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    59
    Country:
    Philippines
    it looks like your top screen's connection to the bottom part of the DS is ruined. Try bringing it to Nintendo, they should be able to repair it if the problem was only with the connection between the top screen and the other components at the bottom.
     
  5. Zaraf

    Member Zaraf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    699
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Country:
    Canada
    is the top screen also screwed in-game? and if so, how much?
     
  6. Fulcaire
    OP

    Member Fulcaire GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    176
    Location:
    California, USA
    Country:
    United States
    Yes, in-game. The screen is all white and looks exactly the same as you can see in the picture. [​IMG]
    *EDIT*
    You could barely see the game image for the top screen. barely anything tho
     
  7. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Perhaps one of the ribbon cables are loose. Open it up and check for yourself [​IMG]
     
  8. Arkansaw

    Member Arkansaw GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 23, 2005
    Messages:
    986
    Country:
    East Timor
    heh, Pets and nds do not go well together

    Nintendo might not replace it, but they definitely can do something abt it, try calling them?
     
  9. dbgtdob

    Member dbgtdob GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    call nintendo my friend snaps his top screen clean off his ds, and nintendo still sent him a replacement, not for free though they charged him 60 dollars after sending in his old one.
     
  10. WiiDSbold

    Newcomer WiiDSbold Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Messages:
    42
    Country:
    one word: savemoneyforadsl... ok actually thats 5 words - but you got the message...

    seriously DSL is just soooo much better than the phat [​IMG] and some things are just not built for eternity [​IMG] [​IMG]
     
  11. CatScam

    Member CatScam ScamaRama!

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    I agree with 4saken, looks like your ribbon is not making a full connection.
     

Share This Page