1. ipumuk

    OP ipumuk GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Country:
    Gambia, The
    hi,
    i am planing to get a g6lite for my nintendo ds lite. i ve read that it has better combatibility than the eziv and sclite. is that true?

    i will buy it from this vendor as he ships to germany:

    http://www.divineo.de/cgi-bin/div-de/ds-g6lite (is the price and reseller ok?)

    what else will i need to play nds games? will i need some kind of passkey to install flashme? if yes, which one should i order?


    i hope you can help me [​IMG]

    mfg
     
  2. ipumuk

    OP ipumuk GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Country:
    Gambia, The
    ah i guess i will also need a passcard v3.

    will i be ok with a new ds lite + g6 lite + passcard v3? or is there anything else i am missing?
     
  3. hypermog

    hypermog Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    those 3 things are all you need. well, that and a computer. I assume you have one of those [​IMG] have fun
     
  4. ipumuk

    OP ipumuk GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Country:
    Gambia, The
    thank you for your answer.

    i also found a vendor who sells ds lites with a preinstalled flashme. will i still need that passcard v3 if i buy such a ds lite?
     
  5. g.crow

    g.crow beide mittelfinger hoch
    Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    ne brauchste nicht
    aber denk drann dass flashme deine garantie hinfällig macht
    und es gibt einige probleme mit dem lite. pixelfehler, rechter schulterknopf, digipad diagonalen...
    du wärst nicht der erste der seinen lite wegen sowas umtauschen muss.
    kauf lieber ne passcard.

    mars
     
  6. IODMako

    IODMako Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    United States

    No, if it has Flashme installed already then you dont need the Passcard. The passcard does esentially what the Flashme does but doesn't modify your firmware.
     
Draft saved Draft deleted