What causes This ??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tHciNc, Oct 13, 2009.

Oct 13, 2009

What causes This ?? by tHciNc at 2:35 AM (753 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. tHciNc
    OP

    Member tHciNc Total Random

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    847
    Country:
    New Zealand
    SPECS PAL 4.1 Bootmii/Boot 2 Preloader 0.29 CIOS 202 222 223 249 Wiiflow1.1 ConfigUSB 45b USBLoader GX 782 Neogamma R7.

    For a start i don't need help with unbricking, although this has happened about ten times i have NAND backups that i have been able to restore. The problem is sometimes when i exit from a loader Config and neogamma seem to be more common, ill exit a game and go back to menu and get a corrupt system files message. I can still go into preloader and homebrew channel, someone said corrupt title but i wouldn't know where to start as there are so many. I seem to be able to do it on queue with wii fit plus as the only 3 times i have run it from usbloader, i have got the corrupt message on exiting. i tried a new sytem menu wad and ios 60 if memory serves correct but nothing happened ??
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    what was the last 1 or few channels you installed?
     
  3. tHciNc
    OP

    Member tHciNc Total Random

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    847
    Country:
    New Zealand
    Its not after anything has just been installed, happened to my son after he played punchout and tried to return to menu. I can turn wii on play games, exit back to menu, play off a disc, then it will happen, and now i can force it to happen by playing wii fit plus. It seems so randomised. I got 2 forwarder channels for games and forwarders for wiiflow/config/usbloader/neogamma/ also Mplayerce forwarder wiivd and hbc, other than that only wiiware gets installed then copied to sd
     
  4. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    it might be a faulty channel you installed, start in the disk channel(dont start it tho) press + to skip to the next channel and continue skipping thru them and tell me if you get a corrupt msg on a specific one
     
  5. zektor

    Member zektor GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,325
    Country:
    United States
    The channel scheme on the Wii is VERY picky. If the sound for a given channel is too long, you'll get that message. Happened to me once a VERY long time ago with a Wad Manager channel I had downloaded from somewhere. I used Wadder is removed the sound file from the channel and the corrupt message went away [​IMG]
     

Share This Page