Gaming WEP Key

Tanmay

Banned!
OP
Banned
Joined
Jan 17, 2009
Messages
75
Trophies
0
XP
92
Country
United States
Well, you see... My father changed the WEP key to the WiFi and is accusing me of using the bandwidth up when it's on hibernate
sleep.gif
".
Anyone know how to crack a WEP key?
 

Elritha

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 24, 2006
Messages
2,037
Trophies
0
Website
Visit site
XP
122
Country
Canada
For aircrack-ng you also need a compatible wifi card to go into monitor mode. There are a few linux distros that come with aircrack installed already. Backtrack is one.
 

DanTheManMS

aka Ricochet Otter
Member
Joined
Jun 2, 2007
Messages
4,390
Trophies
0
Age
32
Location
Georgia
XP
564
Country
United States
Ireland 1 said:
you can also get aircrack-ng for the ds. try googling it

You mean the program that can get the WEP key out of dump files but can't create the dumps itself due to limitations of the DS? Yeah, that's not gonna help much.
 

Tanmay

Banned!
OP
Banned
Joined
Jan 17, 2009
Messages
75
Trophies
0
XP
92
Country
United States
bug2000 said:
Maat said:
Or you can just reset the router.....
That would require him knowing all the past configs.
Besides, he'll get spotted
happy.gif
I know all the pas configs and I can do it while he's at work
happy.gif
But, how do I reset the router? You mean off/on? And, I don't have linux. Just vista home premium and vista ultimate :/
 

Maz7006

iSEXu
Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
3,648
Trophies
0
Age
29
Website
Visit site
XP
534
Country
Tanmay said:
bug2000 said:
Maat said:
Or you can just reset the router.....
That would require him knowing all the past configs.
Besides, he'll get spotted
happy.gif
I know all the pas configs and I can do it while he's at work
happy.gif
But, how do I reset the router? You mean off/on? And, I don't have linux. Just vista home premium and vista ultimate :/

Well usually on most routers there is like a reset button, on some it is easily visible and easily pressed, on others in may require using something narrow like the tip of the pen to get to the button.
 

Tanmay

Banned!
OP
Banned
Joined
Jan 17, 2009
Messages
75
Trophies
0
XP
92
Country
United States
Maz7006 said:
Tanmay said:
bug2000 said:
Maat said:
Or you can just reset the router.....
That would require him knowing all the past configs.
Besides, he'll get spotted
happy.gif
I know all the pas configs and I can do it while he's at work
happy.gif
But, how do I reset the router? You mean off/on? And, I don't have linux. Just vista home premium and vista ultimate :/

Well usually on most routers there is like a reset button, on some it is easily visible and easily pressed, on others in may require using something narrow like the tip of the pen to get to the button.
Will it erase the WEP key? I don't wanna be caught. I just wanna know the WEP key. I have a Microsoft MN-500
 

Joe88

[λ]
Global Moderator
Joined
Jan 6, 2008
Messages
12,674
Trophies
1
Age
34
XP
6,521
Country
United States
Tanmay said:
Maz7006 said:
Tanmay said:
bug2000 said:
Maat said:
Or you can just reset the router.....
That would require him knowing all the past configs.
Besides, he'll get spotted
happy.gif
I know all the pas configs and I can do it while he's at work
happy.gif
But, how do I reset the router? You mean off/on? And, I don't have linux. Just vista home premium and vista ultimate :/

Well usually on most routers there is like a reset button, on some it is easily visible and easily pressed, on others in may require using something narrow like the tip of the pen to get to the button.
Will it erase the WEP key? I don't wanna be caught. I just wanna know the WEP key. I have a Microsoft MN-500
it will erase everything in the router

it router wont be able to connect to the internet again until the passwords and everything are reentered for your ISP
 
General chit-chat
Help Users
    KenniesNewName @ KenniesNewName: You're thinking of the Wii u