Well I'm an idiot, a little help please!

Discussion in 'Acekard' started by hypnoanon, Sep 16, 2009.

Sep 16, 2009
  1. hypnoanon
    OP

    Newcomer hypnoanon Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Alright, I bought a new DSi that came with an acekard 2i off amazon marketplace, while my sd card was in the mail I just messed around on the DSi and in my ignorance updated the firmware to 1.4U because I didn't know any better. Basically I didn't do enough research until it was to late.. so now I'm stuck with a brand new DSi at 1.4U and an acekard I cant use. I've read if you have a DS lite or phat you can fix it.. but I don't... and I don't know anyone who does. Also I was following this guide (http://www.dsifanboy.com/showthread.php?t=3239) and went as far as to plug it in.. then it gave me an error when I clicked the acekard icon, did I brick my acekard? :/

    Is there anything I can do? Or do I have to wait until acekard releases an official update, and even then I don't know if my acekard is bricked or w/e. If there's nothing I can do (so far from google doesn't look like it) is there a card that I can buy that will work with an already updated 1.4U DSi?

    Thanks
     
  2. Stavros90

    Newcomer Stavros90 Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    When I was shopping for a CycloDS there was one website that offered to update my card for a fee. Unfortunately I don't remember the name of the store, hopefully someone else knows it. Maybe an M3i Zero would be better for you since you can update it without having to plug it into a DS/DSi. I bought one for a relative and I set it up for him and the GUI is really sleek with Sakura and it seems the M3 team is rolling out updates the quickest.

    IMHO I would get an M3i for a DSi. I have owned an Acekard 2.1
     
  3. hypnoanon
    OP

    Newcomer hypnoanon Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    M3i will work with a DSi that is already at 1.4U, correct? Also do you know a good legit site to buy it from? Thanks so much.
     
  4. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    Come on dude, there must be SOMEONE SOMEWHERE close to you, who can borrow you a DS or DS Lite for 1 minute ...
     
  5. Stavros90

    Newcomer Stavros90 Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I bought mine of dealextreme. You update it by putting the software on your microsd card, put it in your m3i and then use a USB cable to plug it into your computer . No DS/DSI required.

    Be warned DX shipping takes 1 to 2 weeks. If you live in the US you can buy one of realhotstuff to get it quicker but it costs more.

    Take your pick.

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26858

    http://www.realhotstuff.com/-c-125_132.html

    You can also take a look at this forum post for good dealers but those 2 are the ones I would buy from.

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=33039
     
  6. zerolinks

    Member zerolinks GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I did the same thing. I just went to gamestop bought a used ds lite and then returned it 5 minutes later
     

Share This Page