Weird SMG problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by notreallyhere, Nov 16, 2007.

Nov 16, 2007

Weird SMG problem by notreallyhere at 1:07 AM (1,045 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. notreallyhere
    OP

    Newcomer notreallyhere Newbie

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    4
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Hey all, I have a authentic wiikey & did the 1.9g update (hear Homer's "You're all nuts") put in SMG & it starts. When it gets to the point where the castle is being "repossesed", it locks & gives me this DRE:


    "The Game Disc Could Not Be Read. Please Read The Wii Operations Manual For More Infomation"

    I have re-burned it at 2x & 4x on Memorex DVD-R, using IMGBurn, like ALL my others & this is my first DRE. Ive tried ejecting it & putting it back in, Ive tried slowing the read down to 3x using the setup disc, & all my others play spot-on perfect. Can anyone help me out with a suggestion to alleviate this problem?
     
  2. Lazycus

    Member Lazycus Rotten

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    If it always happens at the same point on different discs then it has to be your ISO. Download it from somewhere else or rip it yourself.
     
  3. notreallyhere
    OP

    Newcomer notreallyhere Newbie

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    4
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Good call my man! I was thinking the same thing.....right now Im using the only ISO I see online (Prominent) so I think I may rip it myself, thanks! [​IMG]
     
  4. vinsm

    Newcomer vinsm Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    39
    Country:
    New Zealand
    Sorry to dig up an old thread but I'm having the exact same problem. Did you find a solution?

    I've done everything the OP has said too but can't seem to find another ISO (downloaded the Wizard one twice). Can anyone point me in the direction of another file name on Usenet?

    Thanks in advance... just want to play this darn game!!
     
  5. Railgun

    Member Railgun ( ' _ ' )

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    320
    Location:
    GBAtemp City
    Country:
    Germany
    try another media (like Verbatim, works great for me)
    i dont think its an iso problem.
     
  6. Remy669

    Member Remy669 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    166
    Country:
    Netherlands
    I use verbatim too, and SMG works fine.
     
  7. Barta

    Member Barta GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    176
    Country:
    Netherlands
    I had the same problem.
    I burned another one at a different speed but that one stops at another point.
    But the good thing is: when the first dvd stops, I put in the second and when that one stops,
    I return to the first and [​IMG]
    Now every time I want to play the game start normal.
    So I only keep two copies just for starting a new sav.
     

Share This Page