Weird problem with hacked wii - have to turn on twice

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ryft, Jul 13, 2014.

  1. Ryft
    OP

    Ryft GBAtemp Advanced Fan

    Member
    546
    188
    Nov 21, 2013
    United States
    Illinois
    My Wii is on 4.2 with custom cios' and i have installed ios 58. I also have bootmi and priiloader. Most of the time when I turn my wii on, it will show the bootmi screen like normal but when it tries to load to the system menu, it's shuts off. When i turn it on again, it loads fine. I tried searching Google but had no good results. I know it's not a big issue but i was wondering if anyone had heard of this and has a solution. Thanks.
     
  2. worm28

    worm28 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    701
    131
    Jun 2, 2013
    United States
    Is your standby function turned on after i installed priiloader when i tried to power on my wii from standby (yellow light) it would always turn off to a red light to fix it i just turned standby off in the settings.
     
  3. Ryft
    OP

    Ryft GBAtemp Advanced Fan

    Member
    546
    188
    Nov 21, 2013
    United States
    Illinois
    I'll have to look at that. Thanks for the tip!
     
  4. Yepi69

    Yepi69 Vivid and busy gamer

    Member
    2,443
    1,041
    Nov 29, 2010
    Portugal
    Behind you
    Do you have Bootmii installed as boot2?
     
  5. Ryft
    OP

    Ryft GBAtemp Advanced Fan

    Member
    546
    188
    Nov 21, 2013
    United States
    Illinois
    Yeah I believe so.