Way to add codes w/R4CC w/out a button combo?

Discussion in 'R4 DS' started by PyroSpark, May 13, 2010.

May 13, 2010
  1. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    My Soul Silver "No Black Screen" code isn't working due to getting a third line on my R4 SDHC. :/
     
  2. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    :facepalm:

    it for no$ ONLY.
     
  3. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Lol, looks like you did search, but missed the target.
    I'm pretty sure basher11 is right about the Black Screen Fix code. If it doesn't load on your R4 SDHC, you might have to find an alternative loader (of which there is one xD) or get a new flashcart.
     
  4. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    Oh. Yeah that's probably it. And my flashcart sucks, I'm trying to get a new one asap. Is that new Acecard the best choice that isn't SCDS2? Is it still gonna get updated?

    I swear to god 120 of my posts are all posts asking incessant questions. >_>
     
  5. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Depends on what you are aiming for and what system you have. I generally would say if you have a DSLite, you might as well go for the Acekard2i and a 3in1, since it totals out cheaper with better compatibility in the GBA playing category (though not all the extra features that most people don't use anyways, like the fuzzy cheat(?), RTS, RTG, etc.). If you have a DSi and you want GBA emulation, then obviously SCDS2, otherwise its good enough with an Acekard.
     
  6. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    Okay thanks AGAIN, jurassic. xD Think i'll go with the new acecard since I just want new ds games and the obvious cheats.
     
  7. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Does this mean that the SCDS2 only works with DSi and not DSlite???????????????
     
  8. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Lol, don't be so picky on my word choice xD. I just went with the logical path that the DSi can't use a GBA expansion, thus the only way to emulate GBA games on the DSi was through a flashcart like the SCDS2, thus if he has a DSi and wants GBA emulation (the "and" is a conditional statement, thus has to be fulfilled in order for the sentence to hold validity), then the obvious choice would be the SCDS2 xD.

    ...and in the unlikely event that you really don't know if the SCDS2 can work on a DSLite, then yes the SCDS2 can work on a DSLite (all DSi compatible cards are backwards compatible with the DSLite)
     

Share This Page