Wasn't the update supposed to fix Ridge Racer?

Discussion in '3DS - Games & Content' started by Feels Good Man, Jun 17, 2011.

  1. Feels Good Man
    OP

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada
    I was just playing some Streetpass dual's and the game froze on me in-game in the middle of the race. Everything just froze and the music and SFX kept playing. I had to hard reset the 3DS to get back to the menu. I'm using 2.1.0-3U btw -- the update that supposedly fixes Ridge Racer.

    Anyone else the same and how can I contact Nintendo about this?
     
  2. Gid

    Newcomer Gid Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    Italy
    The bug that was fixed is different, it occurs specifically on the menu when you're choosing your car or the race. I think your freeze is just a random freeze, it happens...
     
  3. The Milkman

    Member The Milkman GBATemp's Official Asshat Milkman

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    3,471
    Location:
    Throwing milk at the bitches!
    Country:
    United States
    Maybe your game card got loose. [​IMG]
     
  4. m3rox

    Member m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    1,673
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Dual = 2
    Duel = fight

    Important to know English if you want to get anywhere in life.
     
  5. Feels Good Man
    OP

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada
    Oh woo a typo. Whoopty doo
     
  6. koji2009

    Member koji2009 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,193
    Country:
    United States
    Another important lesson in life to learn is the one about tact. You, sir, have none.
     

Share This Page