WarioWare Touched Blank Screen on Acekard i2

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by laurorual, Sep 18, 2012.

Sep 18, 2012
  1. laurorual
    OP

    Member laurorual GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    161
    Location:
    Salvador - BA
    Country:
    Brazil
    A few months ago i was able to play WarioWare Touched on my acekard i2 normally, then i updated my flashcard to the last version and now i can't get the game to work! i always get a white screen when i try to open the rom :(
    what could it be?
     
  2. GamerzHell9137

    Member GamerzHell9137 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    3,709
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    Re-dump the game and try it again.
     
  3. Psionic Roshambo

    Member Psionic Roshambo GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    1,711
    Country:
    United States
    Remember when you where told that if you touched it too much you would go blind...

    WarioWare Over Touched!!!! lol I kid I kid.

    Redump the game or if you backed your game up to a PC try re downloading from your PC to the SD card. It is possible that the game could have become corrupted.
     
  4. laurorual
    OP

    Member laurorual GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    161
    Location:
    Salvador - BA
    Country:
    Brazil
    i made another dump and didnt worked. tried to download 2 roms from internet and nothing! But others roms run normally here :(
     
  5. InuYasha

    Member InuYasha Professional Coke Fiend

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    1,778
    Country:
    United States
    Did you try backing up your files and formating your memory card with the panasonic formatter then add everything back?
     
  6. laurorual
    OP

    Member laurorual GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    161
    Location:
    Salvador - BA
    Country:
    Brazil
    thanks! it worked for me here :)
     

Share This Page