Warcraft III and WCIII: The Frozen Throne for MAC

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Maktub, Sep 8, 2008.

Sep 8, 2008
  1. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    Hi,

    One of my friends is going to get a MAC since he's going to study graphic design and it's kinda required in the place he's going to, but he's going to miss dota games a great deal, so... I was wondering what's the best place to find this game along with the expansion for MAC, shipping to Spain for a good price. Anyone can help?

    Thanks in advance,

    Maktub.
     
  2. Mazor

    Member Mazor Z80 master arch

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    547
    Country:
    Sweden
    Regardless of where you get the CD(s) it works on both PC and mac.
     
  3. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    Find it at a used game shop, Ebay, Amazon, or just buy from from Blizzard.com

    I suggest the latter because otherwise you'll end up with a disabled/used CD-Key and your friend won't be able to play DotA.
     
  4. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    Yes, the cdkey is the most important thing.

    So... the CD works for MAC? [​IMG]
     
  5. omatic

    Member omatic GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    408
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Yes, the CD works for both MAC and PC.
     
  6. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    Great. This isn't a very usual thing is it?
     
  7. Mazor

    Member Mazor Z80 master arch

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    547
    Country:
    Sweden
    All Blizzard games since Starcraft are like this.
     
  8. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    Great! Gotta love'em!
     
  9. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    As of the latest patch, you don't even need the CD to play the game, you just need it for install. But yes, the most important thing is the CD-key. You can easy get a generated one for single player but you have to buy the full game to get one for online multiplayer.
     
  10. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    Yepp, I knew about the latest patch. I'll need a cdkey anyway so I guess I'll go and get the cheapest copy I can find out there! Thanks guys [​IMG]
     
  11. DSGamer64

    Member DSGamer64 Canadian, Eh?

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    2,931
    Location:
    A cold cold place
    Country:
    Canada
    Yeah, even World of WarCraft works on a Mac which is awesome. You need your own copy though in order to play it, which prevents multiboxing though. You can still lend someone the install discs but they are going to be boned without a CD key to play on the regular servers [​IMG]
     

Share This Page