1. sadin911

    sadin911 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    my test
    m3izero model gmp-z003 still doesn't work
     
  2. Bruces

    Bruces Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    4
    Country:

    Thx alot you to, thats works for me BUT. I want to use sakura and just runt YSMENU as a nes rom. Not that it will autoload ysmenu.
    What should i do?
    sorry for bad english

    edit

    If just trying to play as a rom file this happends:
    http://imup.se/v/poRrwYVwVt

    same thing if i include folders
     
  3. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Succubus™ That’s crazy
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    23,278
    Country:
    Antarctica
    The M3 Quad-Boot has been updated to provide these files as well as Reto's latest files for TTMen/Ysmenu.
    Also yeah this works just fine on the original M3 Real. I am not totally sure about M3i Zero since I don't own one, but since the hardware is similar to the M3 Real I am pretty sure this works with that as well.
     
  4. molh394

    molh394 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Messages:
    211
    Country:
    Senegal
    yes it works on m3i zero too, when booted using sakura
    not on the gmp-z003 model of course, but otherwise it should work
    someone tested it out already, but i can't link the post here due to the rules
     
  5. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    Did you made a new m3patch.dat? It can be created by using a patch file on Retro's r4patch.dat. I ask you because if you didn't to this step, just updated the infolib, extinfo, savlid.dat Golden Sun will give you 2 white screen. :S
    If you don't know how to do this, just copy the r4patch.dat and m3patch.dat from my latest fixed version and it will work.
    Best regards! [​IMG]
     
  6. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Succubus™ That’s crazy
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    23,278
    Country:
    Antarctica
    I am using your latest files as well as Retro's in The Quad-Boot, I have not tested it yet, but since they are your files as well as Retro's files, I believe it should work then.
     
  7. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    It seems it couldn't load some files. Did you put all of the files on the root of you sd card?

    You have to put ysmenu, ttmenu, and ysm3.nds on the root of you sd card.
     
  8. Bruces

    Bruces Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    With the YSMENU sonic colors doesent work for me, iam dl the game from mxgamer site.
     
  9. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    Ok, I just asked it. Because at the first time I also didn't made the patched m3patch.dat and it didn't worked for me. But if you copied it should work [​IMG]
    Thank you for putting it on your nice Quad-Boot. [​IMG]
     
  10. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Succubus™ That’s crazy
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    23,278
    Country:
    Antarctica
    Well at least it works [​IMG]
    And no problem! The Quad-Boot really needed a trim and a fresh new update. I think it's better now than it ever was before! [​IMG]
     
  11. Bruces

    Bruces Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    thats only IF i dont run it as autoload. If i do as the mini guide i also quoted its loads just fine directly when i turn on my nds.
    But sonic colors doesent work :S just demands me to restarts my ds.
    (the image i included is only with the files that mxgamers points me to)
     
  12. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    Strange. I cloud play with it and it also saved the games.

    Maybe you downloaded the USA Sonic Color which was released today, (5369) because this update is up to 5367. The EU version should work.
    But if you wait, I sure the USA version will work in the following days [​IMG]

    Yeah: Sonic Color isn't supported yet, but you can play Sonic Colour! [​IMG]
     
  13. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    I wish I cloud use your Quad-Boot, but I can't on my R4 RTS [​IMG]
     
  14. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    I have uploaded a nice Zelda skin for the YSM3. [​IMG]
    I will use it in my further versions.
     
  15. Pliskron

    Pliskron Banned
    Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    What's that ysall file for?
     
  16. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Succubus™ That’s crazy
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    23,278
    Country:
    Antarctica
    That sucks, wish there was away around that, but as far as I know the last attempts just locked up every time
     
  17. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    Someone mentioned YSM3 doesn't work on m3izero model gmp-z003. So I uploaded this one to try with it, maybe it works. Someone have to test it.
     
  18. Gaboros

    OP Gaboros GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    Hungary
    I have tried every alternative firmware because I hate the original firmware of my card. Not because it was updated in September, just because it sucks.
    But I now happy with my "old" WoodM3 and YSM3 combo. [​IMG]
     
  19. sadin911

    sadin911 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    okey guy
    I try your ysall
    but it can't work

    so I send you some PM
    that is my testing result
     
  20. dysan

    dysan GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    580
    Country:
    Greece
    will this work on my m3i zero using latest official sakura firmware?
    I only want to play 999 (well,and golden sun but I'm sure someone will crack that one).
    will that game work?

    I'm afraid I'm gonna need extensive directions! lol
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - games,