WAIO on acekard 2i not working!

Discussion in 'Acekard' started by pikachu945, Jul 3, 2010.

Jul 3, 2010
  1. pikachu945
    OP

    Member pikachu945 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    683
    Country:
    Canada
    Xenon+++ has created wood r4 for acekard called WAIO I could not get anything to work it works fine but does not load any roms it freezes all the time tried to use moonshell with it does not work!

    Thanks
     
  2. Salax

    Member Salax GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    265
    Country:
    United States
    Why don't you just use AKAIO though?
     
  3. pikachu945
    OP

    Member pikachu945 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    683
    Country:
    Canada
    AKAIO updates seem to be too long
     
  4. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    This is one of the most pointless posts threads ever.

    WAIO is just the Wood GUI, not Wood itself. Wood's GUI is based on the Acekard firmware, just like AKAIO.
     
  5. pikachu945
    OP

    Member pikachu945 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    683
    Country:
    Canada
    I am a noob when it comes to this stuff..

    end of topic
     
  6. coolness

    Banned coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    2,016
    Location:
    Rotterdam Bitches!!
    Country:
    Netherlands
    i can use Waio on my Acekard 2i
    for that i use R4Start Creator (azur0wind)
     
  7. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    That's no excuse for ignorance.
     
  8. giratina16

    Member giratina16 Born This Way

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    G.O.A.T.
    Country:
    United Kingdom
    I don't see the point in making Wood for Acekard considering we have AKAIO.
     
  9. Flame

    Member Flame Me > You

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    3,379
    Country:
    it only uses the interface of Wood, not the back-end e.g. game loading, for that it uses YSmenu to load games, anyway isn't WAIO thread a better place to get a answer for your question.
     

Share This Page