WAD's not working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kalhua, Sep 10, 2009.

Sep 10, 2009

WAD's not working by kalhua at 12:23 PM (661 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. kalhua
    OP

    Newcomer kalhua Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Does anyone have a suggestion as to why a particular WAD would work on one Wii but not the other? Both of the Wiis are from the same region and have had all the same tweaks applied to them. I have tried to uninstall and reinstall the WAD's in question but the still just start to a black screen.

    Thanks
     
  2. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,178
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    One of them must be missing some IOSs.
     
  3. kalhua
    OP

    Newcomer kalhua Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Is the a program that will compare?
     
  4. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,178
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
  5. kalhua
    OP

    Newcomer kalhua Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Thanks! I will check them out and report back.
     

Share This Page