wad manager problem. Help me please

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by nzgc, Jul 24, 2009.

  1. nzgc
    OP

    nzgc Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Jan 29, 2008
    United States
    Hey guys

    I installed My life as a darklord using the wad manager 1.4

    The game install just fine without any problem and the channel is now on my wii menu.

    This is where the problem starts though, I click the channel, and then click start. The screen turns black like it would go into the game. Instead, after a few sec it would just restart my wii and go back to the wii menu. I tried a bunch of time but it keeps doing that. I install other games before and it works so this is kinda weird. I hope somebody here can help me.

    Thank you
     
  2. yobemal

    yobemal GBAtemp Regular

    Member
    279
    0
    Jun 21, 2009
    Norway
    Here
    Try use Wad Manager 1.3

    Thats the only Wad manager that works for me.
     
  3. lostdwarf

    lostdwarf GBAtemp Maniac

    Member
    1,071
    86
    Nov 2, 2008
    ENGLAND
    this only happens if you install a bad wad... or the wrong region wad for your wii.

    PAL Wii needs PAL WADS

    NTSC Wii needs NTSC WADS

    or use FREETHEWADS tool to make a region free WAD.

    be carefull with wads or you WILL BRICK YOUR Wii

    do you have bootmii intalled as boot2? if not do it now before you bugger up your system and make a nand backup just in case you brick messing around with wrong region wads.