Wad manager installs wad but unable to read

Discussion in 'Wii - Hacking' started by turismos, May 9, 2010.

May 9, 2010
  1. turismos
    OP

    Newcomer turismos Newbie

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Hi everyone, I recently tried to install a bunch of wads to no success. I am currently running system menu 4.1u, have hackmii v.6 installed. I am also using Wad Manager 1.6 (I tried 1.4 but that one didn't work either).

    Alright so my problem is wad manager will install the wad. When i click to install it it says "read... ERROR = -1"

    Has anyone else encountered this before, I've been searching for 20 minutes but haven't found anyone with my same error.

    Any help would be appreciated!
     
  2. Clarky The Merc

    Newcomer Clarky The Merc Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    you need either a original IOS with TruchaBug restored or install a cIOS
     
  3. turismos
    OP

    Newcomer turismos Newbie

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    This happens on every single wad i try to install. If i need to trucha bug restore a wad do I have to do it to everyone. I didn't have to do this before. Isn't their no patch to install for this problem?

    I also tried installing cIOS but that didn't work either. The error reading is actually from the cIOS main installer. That error message was also given to me on Wad manager 1.4 & 1.6.
     
  4. Clarky The Merc

    Newcomer Clarky The Merc Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    because you need the Trucha bug to be able to install and run any kind of fake signed content

    look at either DOP-Mii or TruchaBugRestorer and restore Trucha to IOS36, from there you can run the cIOS-Installer on IOS36 which will then give you cIOS249 with which you then use with wadmanager to install your content
     

Share This Page