wad manager 1.5 help/problems

Discussion in 'Wii - Hacking' started by linkmaster95, Oct 3, 2009.

Oct 3, 2009
  1. linkmaster95
    OP

    Newcomer linkmaster95 Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    35
    Location:
    richfield MN
    Country:
    United States
    I have wii menu 4.2 and have downloaded wad manager 1.5, and was told to use IOS 50. When I get to the ios selection screen i choose ios 50 then my wii remotes shut off and i cant turn them back on. [​IMG] is there any help you can give me?
     
  2. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    and it begins.................
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    ???

    Anyways, seems there will be no 3rd thread, so i can answer:
    lol, IOS50 is a stub on 4.x. You follow a guide that was written for 3.4, and most likely contains stuff that will brick new Wiis! Just select to use IOS36 or IOS70 instead of IOS50 for whatever you want to do.
     
  4. D34DL1N3R

    Member D34DL1N3R Nephilim

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    1,614
    Country:
    United States
    Why 36 or 70? I use 249 (cIOS38 rev14) to install wads on 4.2U and it works fine.
     
  5. linkmaster95
    OP

    Newcomer linkmaster95 Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    35
    Location:
    richfield MN
    Country:
    United States
    what i ment to say was ios 250. but what i really need help on is how to stop my wiimotes from shutting off when i select the ios.

    P.S. my wiimotes are at full battery
     

Share This Page